Gunnar saapuu Turkuun


5.4.2018

Alkuvuodesta 2019 Turun sydämeen avataan uusi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone – modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen elämys, joka kätkee sisäänsä myös eläväisen ja kutsuvan ruoka- ja seurusteluravintolan.

Ravintola Gunnar on tulevaisuuden konsepti, jota eivät luo yksin suunnittelijat, vaan mukana ovat myös asiakkaat ja henkilökunta. Tuotamme tarinaa mielenkiintoisesti raaka-aineiden, henkilökunnan ja turkulaisuuden kautta. Rakennamme elämykset ruoan, juoman ja palvelun ympärille. Tunnelma ravintolassamme on aina yllätyksellistä ja rentoa.

Gunnar tarjoaa kokemuksia jokaiselle. Gunnar on hotellivieraille, ohikulkijalle, nautiskelijalle, seurueille ja juhlia järjestävälle. Gunnar on meidän turkulaisten maailmanmatkaajille takomaa ravintolapalvelua kaikkiin elämän tilaisuuksiin. Hetki Gunnarin seurassa jää muistoihin; se on jaettua ruokaa, yhdessä olemisen aikaa, nautintoja ja hauskoja hetkiä. 

Meitä takojia ei kokata Gunnarissa samaan muottiin, vaan vahvuuksien ja intohimon annetaan nousta esiin. Jokainen takoja on persoona. Intohimo on osa meidän tarinaa, se seuraa sinua läpi koko vierailusi.

Yhteisöllisyys, jaettavuus ja intohimo. Ainutlaatuista turkulaista palvelua, tämän voi kokea vain Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella.

Gunnarin ravintolatoiminnan suunnittelu on toteutettu yhteistyössä turkulaisen Foody Allen Oy:n kanssa. Ravintolan operatiivisesta toiminnasta vastaa Turun Osuuskauppa.

Lisätiedot:

Sanna-Liisa Byskata
Hotellinjohtaja 
Radisson Blu Marina Palace
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone 
Email: sanna-liisa.byskata@sok.fi
Tel: 050 3884071

Sami Kivirinta
Konseptipäällikkö
sami@foodyallen.fi
0400 523 911