Grillattuna kaikki maistuu paremmalta – Grill it! Marina aukeaa Turkuun


10.4.2013

Tasokkaita grilliruokia ja maailman makuja yhdistävä Grill it! Marina -ravintola avaa ovensa keskiviikkona 10.4. klo 17.00 Turussa Radisson Blu Marina Palace Hotellissa. Ravintolan salainen ase ja keittiön tärkein elementti on Josper-puuhiiligrilli, jolla lihaan saadaan aito savun ja grillauksen maku.

 

Entisen Aurora-ravintolan paikalle Aurajoen rantaan avautuva Grill it! Marina tarjoaa klassikoita uudella tavalla viritettynä, laadukkaista raaka-aineista itse valmistettuna. Grill it! Marina edustaa uutta rennompaa mutta laadukasta ravintolakulttuuria, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Ruokalistan klassikoita edustavat käsin kuoritut Jäämeren jättikatkaravut Maalahden limpun kanssa sekä kotimaisen pihvihärän paras sisäfilee. Erikoisuutena on Table Grill – pöydässä grillattava äyriäisannos. Uusia herkkuja listalla ovat mm. Pulled Pork kotimaisesta porsaan niskasta sekä australialainen Picanha Black Angus, pehmeä ja murea häränpaisti makurasvalla. Lihojen alkuperämaa on merkitty ruokalistoihin.

Keittiössä panostetaan itse tekemiseen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Kaikki kastikkeet tehdään alusta alkaen itse, ja kevään uutuus on itse valmistetut hampurilaissämpylät. Maailman makuja ruokiin tuovat Wibergin mausteet, mm. Curry Jaipur.

Viinilistalla punaisena lankana on ruoan ja viinin yhteensopivuus. Listalta löytyy kiinnostava valikoima klassikoita ja hieman harvinaisempia rypäleitä, niin vanhalta kuin uudelta mantereeltakin. Kaikkia viinilistan viinejä saa myös laseittain –  lisäksi muutamia erikoispoimintoja viinikellarilistalla.

 

Lisätietoja:

Sanna Byskata, hotellinjohtaja, Radisson Blu Marina Palace Hotel, puh.  010 764 4951, sanna-liisa.byskata@radissonblu.com

Kimmo Nurmi, keittiöpäällikkö, Grill it! Marina, puh. 050 388 3416, kimmo.nurmi@radissonblu.com