Fransmanni uudistuu: Frans & Emilie avataan Turkuun


26.2.2016

Fransmanni-ravintolat uudistuvat yksilöllisiksi Frans & Les Femmes -bistroiksi, joissa paikallisuus ja persoonallisuus saavat näkyä ja maistua niin ruoassa kuin palvelussakin. Ensimmäisenä muodonmuutoksen kokeneena bistrona avautuu Frans & Emilie Turussa 26.2.2016.

 

– Viimeisen vuoden aikana olemme uudistaneet voimakkaasti ravintolakokonaisuuttamme. Uusin tulokas, Frans & Emilie, tarjoaa asiakkaalle elämyksiä, mutkatonta ja rentoa syömistä sekä herkullista ruokaa. Palvelusta ei tingitä. Jokainen asiakas kohdataan aidosti ja intohimo palveluun ja ihmisiin näkyy kaikessa tekemisessä, kertoo toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

– Ruokalistaltamme löytyy herkullista sesonkiruokaa sekä uusvanhoja ranskalaisia klassikoita. Ranskalaiset juustot, uunituore leipä sekä raikkaat kasvikset ja tuoreet raaka-aineet näyttelevät keittiössä tärkeää osaa. Ravintolan erikoisuus ovat voissa paistetut, ruisleivitetyt ahvenet. Jälkiruokatarjonta hemmottelee herkkusuita; suklaisissa jälkiruoka-annoksissa käytetään laadukasta Valrhona-suklaata ja reseptejä, jotka on luotu yhdessä suklaatalon mestarien kanssa. Arkisin päivällä ykköstuotteemme on Emilien tori, jossa pääroolissa on värikäs ja raikas salaattipöytä, kertoo Frans & Emilien ravintolapäällikkö Minna Laurila.

– Ravintola on uudistunut myös tiloiltaan ja se on sisustettu raikkaalla, modernilla otteella valoisaksi ja aiempaa selkeälinjaisemmaksi bistroksi. Tarjoamme asiakkaalle kevyttä ja rentoa tunnelmaa sekä palvelua, Laurila jatkaa.