Foody Allen mukana uuden ravintolan suunnittelussa


29.3.2018

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneelle avattavan uuden ravintolan suunnittelussa mukana turkulainen Foody Allen Oy.

Alkuvuodesta 2019 Turun sydämeen avataan uusi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone – modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen elämys. Se kätkee sisäänsä myös eläväisen ja kutsuvan, mukavasti urbaanin ruoka- ja seurusteluravintolan. Turun Osuuskauppa toteuttaa ravintolan yhteistyössä Foody Allen Oy:n kanssa.

Foody Allen on vuonna 2009 perustettu elintarvikealan sisällöntuotantoon ja palvelumuotoiluun keskittyvä yritys. Foodyn riveistä löytyy lukuisissa konseptitoteutuksissa keitetty tuottaja Samuli Mustonen, mukaansatempaavasta sisällöntuottamisesta vastaava Vivi Wihanto, herkkiä ja voimakkaita tunteita herättäviä graafisia suunnitteluja tuottava Mikko Hurme, kuvauksissa visuaalista kauneutta toteuttava Reeta Vartiainen sekä innovaattori ja monialaosaaja Aki ”Foody” Wahlman.

”Hienoa, että Turun Osuuskaupassa vaalitaan historiallista arvokiinteistöä sekä kehitetään hotelli- ja ravintola-alalle tärkeää kohdetta. Olen kiitollinen, että ravintolan kehittämiseen valittiin paikallinen turkulainen yritys tekemään täysin uniikkia ravintolakonseptia. Suurimmaksi osaksi elintarvikealaan liittyviä kokonaisuuksia tekevälle yritykselle tämä on loistava mahdollisuus toteuttaa ravintolapuolen osaamista koko tiimin voimin”, Wahlman toteaa.

Foody Allenilla tästä kyseisestä ravintolaprojektista vastaa Sami Kivirinta.

”Hotellin yhteyteen avattava uusi ravintola tulee olemaan tulevaisuuden konsepti. Uutta konseptia ei luoda ainoastaan toimiston pöydän ääressä, vaan kokonaisuudessa tulevat näkymään myös asiakkaan ja henkilökunnan kädenjälki – ennen ja jälkeen avauksen. Hyvä ravintola tunnetaan mielenkiintoisista ja hauskoista tarinoista sekä rennosta ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Tuotamme tarinaa ja sisältöä eri muodoissa ruoan, juoman ja palvelun ympärille, jokaiseen tarjottavaan konseptiin. Tämän kokonaisuuden voi kokea alkuvuodesta 2019 Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella”, Kivirinta kertoo.

Lisätietoa ravintolasta ja sen konseptista saadaan torstaina 5.4. klo 15 alkaen mediatilaisuuden yhteydessä. Tilaisuudessa julkistetaan myös ravintolan nimi.

Kuvassa vasemmalta Vivi Wihanto, Mikko Hurme, Reeta Vartiainen, Nina Wahlman, Samuli Mustonen, Niina Orvasto, Sami Kivirinta ja Aki Wahlman.