Et sää mittää meil tahtos löytää?


12.11.2019

Tulossa Wirtaan? Kokosimme yhteen ohjeet, joilla löydät varmasti helposti perille!

Hotellin kautta

Kauppiaskadun eli torin puolelta pääset hotellin vastaanottoon. Sieltä saat mukaasi kulkukortin, jolla pääset vastaanoton hisseillä kolmanteen kerrokseen. Kolmannessa kerroksessa oikealle, lasiovien läpi ja aulan poikki kohti S-pankin toimistoa. Wirtaan johtavat lasiovet löytyvät vasemmalta. Matkalla on opasteita auttamaan oikeaan suuntaan.

Tavaratalon kautta

Tavaratalon auettua yhdeksältä pääset Wirtaan myös sen kautta. Tullessasi sisään Kauppiaskadulta tai Brahenkadulta kulje joko liukuportailla tai tavaratalon hisseillä kolmanteen kerrokseen. Opasteet ohjaavat liukuportailta Wirtaan, ja hisseillä pääset lähes oville.

Autolla vai julkisilla?

Autolla tullessa auto kannattaa jättää parkkiin Wiklundin takana Brahenkadulla olevalle paikoitusalueelle. Sieltä pääset hisseillä kolmanteen kerrokseen. Lähtiessä parkki kannattaa käydä maksamassa hotellin vastaanotossa, sillä tarjoamme kokousvieraille parkin edulliseen hintaan 11€/päivä.

Turun keskustassa sijaitsevaan Wiklundiin pääset myös julkisilla. Rautatie- ja linja-autoasemalta kävelee keskustaan vajaassa vartissa, ja Föli-alueen paikallisbussit jäävät vain korttelin päähän.

Tervetuloa wirtaaviin kokouksiin!

Wiklundille saapuminen

Original Sokos Hotel Wiklund Turku

Wirta Meetings & Events