Entistä monipuolisempi palvelutarjonta: Arjen luksusta Turun Sokos Wiklundilla


17.11.2011

Sokos Wiklundin uudistus on valmistunut ja sen myötä tavaratalon palvelutarjonta on laajentunut ja monipuolistunut entisestään. Saman katon alta löytyvät nyt muun muassa kahvila-ravintola W wine & deli, W Take Away -piste, lähi- ja luomuruokaan keskittynyt W Tori sekä hemmottelukeidas W Hyvä Olo – perinteistä tavaratalotarjontaa unohtamatta. Tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa on myös hengähdyspaikka Sokos Lounge, jossa voi ostosten teon välissä piipahtaa katsomassa televisiota tai lukaisemassa päivän lehdet. Uudistusten ja palvelutarjonnan laajenemisen myötä Wiklundille palkattiin yhteensä 28 uutta henkilöä.

– Tuomme pilkahduksen glamouria, kansainvälisiä tuulahduksia ja uudenlaisia elämyksiä asiakkaidemme arjen keskelle. Uskomme, että näiden uudistusten myötä puhuttelemme ja palvelemme entistä suurempaa asiakaskuntaa, toteaa TOK:n Sokoksista vastaava toimialajohtaja Mika Nupponen.

W wine & deli viinin ja makuelämysten ystäville

Tavaratalon katutasossa, aivan sisääntulon vieressä sijaitsee uusi kahvila-ravintola W wine & deli. Kansainvälisyyttä henkivä, trendikäs kahvila-ravintola tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset kahvi- ja viinivalikoimat sekä tyylikkäät puitteet huolettomaan viihtymiseen. W wine & delissä voi nauttia ripauksen luksusta arjen keskellä ja seurata kaupungin elämää näköalapaikalta.

– W wine & deli on toteutettu yhteistyössä kumppaneidemme –  Pauligin, Altian Viinimaan, Hartwallin ja Iittalan – kanssa. Lukuisten erikoiskahvien ja viinien lisäksi asiakkaat voivat hemmotella itseään muun muassa paikan päällä tehdyllä sushilla, kertoo TOK:n matkailu- ja ravitsemistoimialan johtaja Mikko Eskelinen.

Kahvila-ravintolan sisustuksen on suunnitellut Sisustuksen Koodin Tomi Kouvola. Tavaratalon värikylläisyyden ja vilkkauden keskelle luotiin rauhallisuutta ja raikkautta huokuva tila, jonka miljöö antaa tilaa sen tuotevalikoimalle, muun muassa viineille ja deliherkuille sekä kahvin eri sävyille.

W Take Away – herkut moneen makuun – nopeasti

Wiklundin katutason W Take Away palvelee ohikulkijoita. Take Away -pisteestä voi ottaa mukaansa erikoiskahvit – muun muassa caffe lattea, americanoa, latte macchiatoa ja lattinoa – kannellisissa mukeissa tai nauttia ne paikan päällä. Kahvin kanssa voi herkutella vaikkapa lämpimillä tuorejuustobageleilla, panineilla, täytetyillä croissanteilla, donitseilla tai voipullilla. Nuoria asiakkaita silmällä pitäen W Take Awayn yhteydessä on Spice Ice –jäätelöbaari monipuolisine valikoimineen. Samassa yhteydessä palvelee myös Veikkauspiste.

W Tori monipuolistaa W Cafén valikoimaa

Uutuus W Tori tavaratalon toisessa kerroksessa, aivan suositun lounasravintolan kupeessa, täydentää W Cafén valikoimaa. W Tori tuo helposti asiakkaiden saataville tuoreet, paikan päällä tunteella tehdyt, valmiiksi pakatut hedelmäiset smoothiet, raikkaat hedelmäsalaatit ja suolaisen nälkään täytetyt patongit ja sandwichit sekä trendikkäät take away -keitot ja puurot. Tuotevalikoimassa korostuvat lähiruoka ja luomutuotteet. W Torin valikoimaan kuuluvat myös Ben & Jerry -jäätelöt, jotka ovat kaikki Reilu kauppa -sertifioituja. Tuotteet voi ottaa joko mukaan tai nauttia paikan päällä.

W Café tarjoaa jo tuttuun tapaan maukkaita kotiruoka-annoksia, suolaisia ja makeita herkkuja. Lounasvaihtoehtoja on päivittäin useita ja W Café onkin jo vuosia ollut lounasruokailijoiden suosikkiravintola. Rosso Expressin reilut pizzat voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan.

Hyvää oloa hyvinvointikeskuksesta

Wiklundin kolmanteen kerrokseen on valmistunut uusi, raikas ja tasokas kauneushoitola ja parturi-kampaamo W Hyvä Olo. Runsaan 200 neliön hyvinvointikeskus tarjoaa asiakkailleen runsaasti erilaisia kauneuden ja hyvän olon palveluita. Valikoimasta löytyvät parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi esimerkiksi kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, käsi- ja kynsihoidot, pigmentointipalvelut, hieronta ja solarium. W Hyvä Olon kosmetologit tekevät myös kestokynsiä ja ripsien pidennyksiä.

 

Lisätietoja:
Sokos-toimialajohtaja Mika Nupponen, puh. 010 764 3301, mika.nupponen@sok.fi

Matkailu- ja ravitsemistoimialan johtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007, mikko.eskelinen@sok.fi