Brain Food – värikkäitä ajatuksia ja energisiä päätöksiä ruokatrendien mukaisesti


27.4.2018

Monille kokousvieraillemme tutuksi tullut Brain Food -ruokavalio uudistui tänä keväänä. Uuden kokousruokavalion avulla huolehdimme entistä tehokkaammin vieraidemme hyvinvoinnista ja palaverien tehokkuudesta.

Yksi uudistusta ohjaava tekijä on ruokailuun liittyvien ajattelutapojen muutokset. Nyt puhutaan paljon esimerkiksi intuitiivisesta tai tietoisesta syömisestä (mindful eating). Puolet ruoan tuottamasta hyvinvoinnista tulee siitä, mitä ruokaa syödään ja toinen puoli siitä, millä fiiliksellä sitä syödään. Kehoa kuunnellaan entistä enemmän ja lisätään samalla syömisen nautittavuutta ja stressittömyyttä. Perusajatuksena on, että syödään personoidusti oikein ja oikeaan aikaan, jolloin aivot ja aineenvaihdunta toimivat ja kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee”, kertoo ravitsemusasiantuntija Patrik Borg, joka on osallistunut Brain Food -ruokavalion kehittämiseen alusta alkaen.

Lue lisää onnistuneiden palaveripäivien reseptistä TÄÄLTÄ >>