Börs Night Clubin henkilökunta osti tippirahoillaan leluja TYKS:n lastenosastolle


7.11.2017

Turkulaisen Original Sokos Hotel Hamburger Börsin yökerhon, Börs Night Clubin työntekijät päättivät yksimielisesti kaikessa hiljaisuudessa säästää syyskuussa ansaitsemansa juomarahat ja käyttää ne hyväntekeväisyyteen. Kuullessaan työntekijöiden suunnitelmasta Turun Osuuskauppa lähti välittömästi mukaan tukemaan tempausta tuplaamalla vielä työntekijöiden keräämän summan

– Halusimme tehdä jotain merkityksellistä ja olimme todella innoissamme siitä, että myös työnantaja kannusti asian toteuttamista! Valitsimme sellaisen kohteen, johon lahjoittamalla koimme pystyvämme tuottamaan mahdollisimman paljon iloa, kertoo Börs Night Clubin baaritarjoilija Jenni Niemelä.

Koska tempaus oli henkilökunnan idea, he saivat tietysti myös itse päättää lahjoituskohteen. Kohteeksi valikoitui äänestyksellä Turun Yliopistollisen Keskussairaalan lastenosasto.

– Olimme TYKS:iin yhteydessä ja he ilmoittivat tarvitsevansa uusia leluja osastolla oleville lapsille. Lelut hankittiin Prismasta tarkkaan harkiten ja valikoiden ja toimitettiin yhdessä Sokos Hotellien maskotin Onni Oravan kanssa uuteen kotiinsa, kertoo Börs Night Clubin ravintolapäällikkö Kalle Grönlund.

– Hyväntekeväisyys ja vastuullisuus ovat meille yhteisesti konkreettisia ja lähellä sydäntä olevia tapoja vaikuttaa. Toiminnallamme haluaisimmekin kannustaa myös muita tekemään hyvää!, Grönlund jatkaa.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, Börs Night Club, ravintolapäällikkö Kalle Grönlund, puh. 010 764 5603, email kalle.gronlund@sok.fi