Börs Night Club – 30 vuotta yön juhlaa


1.12.2009

Börs Night Club on toiminut kolme vuosikymmentä osana Sokos Hotel Hamburger Börsin ravintolakokonaisuutta. Yökerho on vuosien varrella tullut tunnetuksi kuuluisista esiintyjistä ja saavuttanut asemansa korkealuokkaisella ravintola-palvelulla.

Vuosien varrella ravintolakulttuuri, lainsäädännöt sekä asiakkaiden vaatimukset ovat muuttuneet, mutta Börs Night Club on seurannut kehitystä ja pitänyt ykkösasemansa Turun yöelämässä. Börs Night Clubin 30-vuotista taivalta Turun yöelämän tähtenä juhlitaan 4. joulukuuta.

– Juhlistamme Börs Night Clubin syntymäpäiviä joulukuun alussa keskellä parasta pikkujoulukautta. Olemme erittäin iloisia, että saamme illan esiintyjäksi kotikaupunkimme kuuluisuuden. Kansainväliseksi tähdeksi noussut, Turusta kotoisin oleva Ville VirtanenDarude, nousee esiintymään Börs Night Clubin lavalle. Isoin kiitos menneistä vuosista kuuluu tietenkin asiakkaillemme ja toivotamme kaikki tervetulleiksi juhlistamaan Börs Night Clubin pitkää taivalta kanssamme, ravintolapäällikkö Sakari Mäkinen kertoo.

Börs Night Clubissa on vuosien varrella esiintynyt monia kotimaisia ja ulkomaisia tähtiesiintyjiä, muun muassa Yö, Maija Vilkkumaa, Apulanta, Ian Van Dahl, Kivikasvot, Suurlähettiläät, Jean S, Andre Wickström ja monet muut kuuluisuudet.

– Börs Night Club on saavuttanut hyvän maineen ja noussut Turun yöelämässä brandiksi. Toimintaa on silti jatkuvasti kehitettävä ja elettävä ajan hermolla. Kilpailu yöravintoloiden välillä on kovaa ja haluamme tulevaisuudessakin tarjota asiakkaillemme vain parhaita ravintolapalveluja, ravintolaryhmän johtaja Anssi Tähtinen kertoo.

Börs Night Club on yksi Suomen vanhimmista yökerhoista. Se on toiminut yhtäjaksoisesti samalla paikalla ja samalla nimellä jo vuodesta 1979. Matkan varrelle on mahtunut monta erilaista yöravintolakulttuuria. 80-luvulla yökerhossa oli tapana ruokailla illan aikana, kun taas 90- ja 2000-luvuilla yökerhokulttuuri on muuttunut täysin bailauspainotteiseksi.

Börs Night Club toimii omana tulosyksikkönään osana Sokos Hotel Hamburger Börsiä sekä muita Turun Osuuskaupan ravintoloita. Turun Osuuskaupan ravintolatarjontaan kuuluu Börs Night Clubin lisäksi 26 ravintolaa. 

 

Lisätiedot:

Ravintolaryhmän johtaja Anssi Tähtinen 010 764 5002, anssi.tahtinen@sok.fi

Ravintolapäällikkö Sakari Mäkinen 044 595 7798, sakari.makinen@sok.fi