Bonustele ja voita 100 euron S-ryhmän lahjakortti!


25.1.2022

Nyt bonustelu on vieläkin mukavampaa puuhaa, sillä arvomme joka kuukausi TOK:n toimipaikoissa bonustelleiden Turun Osuuskaupan asiakasomistajien kesken 100 euron S-ryhmän lahjakortin. Kampanjassa yksi bonusostotapahtuma = 1 arpa, eli mitä enemmän bonustelet, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Voittajalle ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti. Voittajan etunimi ja asuinkunta julkaistaan TOK.fi -nettisivulla.

 

Bonustele ja voita -arvonnan säännöt

 

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Turun Osuuskauppa.
  2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajien, jotka asuvat * ) Turun Osuuskaupan toimialueella, Turun Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, ABC- liikennemyymälöissä, Sokos Wiklundilla, Emotion Myllyssä, Hyvä Olo-hoitoloissa, hotelleissa, ravintoloissa ja kahviloissa kuukausittain tekemät bonusostotapahtumat.
    (*Turun Osuuskaupan toimialueen kunnat: Aura, Kaarina, Kustavi, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa).
  3. Arvonta suoritetaan joka kuukauden ensimmäinen arkipäivä.
  4. Turun Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla. Voittajan etunimi ja asuinkunta julkaistaan Turun Osuuskaupan kotisivuilla, tok.fi.
  5. Turun Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvan arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Turun Osuuskaupan kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Turun Osuuskaupan vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
  6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
  7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla.
  8. Palkinto: Joka kuukausi yksi 100 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.