Avaintekijämme esittäytyvät – Turun Seurahuoneen hotellipäällikkö Sanna Paloniemi


8.11.2018

Ensiluokkaisten kokemuksien takaaminen jokaiselle vieraalle vaatii ripauksen taitoa, sylin täydeltä intohimoa sekä palavasti työhönsä tarttuvia tekijöitä taakseen. Saammeko esitellä..

Kuka olen?

Olen Sanna Paloniemi, paljasjalkainen turkulainen, pienen tytön ja pojan äiti, vaimo ja kahden koiran ja omakotitalon onnellinen omistaja. Toimin helmikuussa 2019 avattavan uudistetun upean Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen hotellipäällikkönä.

 

Mikä on intohimoni työssä ja/tai vapaa-ajalla?

Intohimoni työssä on yksilöllinen, persoonallinen asiakaspalvelu ja positiivinen, iloinen fiilis koko porukan kesken – hymyä unohtamatta! Vapaa-ajalla harrastan erilaisia ryhmäliikuntalajeja, joista tanssiminen on ihan parasta! Musiikki, elokuvat, leipominen ja kaikenlainen puuhailu lasten kanssa ovat myös lempijuttujani.

 

Minun mottoni on:

Hymyile ja maailma hymyilee sinulle takaisin!

 

Mihin matkustaisin, jos lähtisin viikonpäästä matkalle?

Oi, jos tällainen olisi mahdollista, lähdettäisiin ehdottomasti perheen kanssa jonnekin lämpimään, jossa aurinko paistaa, uimavesi on lämmintä ja tunnelma rentoa ja mutkatonta. Kiireetöntä yhdessäoloa tärkeimpien ihmisten kesken.

 

Tämä asiakaskokemus hotellissa tai ravintolassa on jäänyt lähtemättömästi mieleeni…

Mieleeni ei tule mitään yksittäistä suurta asiaa, mutta mielestäni paras kokemus koostuukin pienistä yksityiskohdista, jonka kautta minulle on tullut olo, että olen tervetullut ja tärkeä. Viimeisimpänä ihanana yksityiskohtana muistan eräästä ravintolasta, että perinteisen ”varattu” kyltin sijaan oli käytetty luovuutta ja kauniilla esillepanolla kirjoitettu kylttiin ”Tervetuloa Sanna”. Tämän lisäksi palvelu oli aitoa, hymyilevää ja huomioonottavaa ja ruoka erinomaista, joten se kokemus jäi kyllä positiivisena mieleen.

 

Yllätyksellisiä elämyksiä Turun sydämessä, 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku