Avaintekijämme esittäytyvät – Gunnarin Ravintolapäälikkö Sami Kivirinta


25.10.2018

Ensiluokkaisten kokemuksien takaaminen jokaiselle vieraallemme vaatii taakseen ripauksen taitoa, sylin täydeltä intohimoa sekä palavasti työhönsä tarttuvia tekijöitä. Saammeko esitellä..

Kuka olen?

Sami Kivirinta, 37 vuotias aviomies, iskä ja kaveri. Meidän laumaan kuuluu värikkään kissan, suuren koiran ja hiljaisen kanin lisäksi kaksi äänekästä, iloista ja innostavaa poikaa. Tätä porukkaa luotsaa meikän ihana Vaimo ja minä.

 

Mikä on intohimoni työssä ja/tai vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla on ihan superia touhuta poikien kanssa heidän harrastusten parissa. Toisinaan aikaa on myös itselle ja silloin aikaa kuluu puuhastellessa pihalla, metsässä tai merellä. Jotenka tähän voisin todeta, että intohimoni on asioissa, joita tehdessä tulee hyvä fiilis.

 

Minun mottoni on… 

Positiivisuus luo positiivisuutta.

 

Mihin matkustaisin, jos lähtisin viikonpäästä matkalle?

Jos matkakassassa olisi muutakin kuin kolikoita, me lähdettäisiin ehdottomasti perheen kesken All Inclusive – reissulle johonkin lämpimään! Paikalla ei niin väliä, kunhan on tarjolla jäätelöä, soljuvaa juomaa, herkullista ruokaa, ystävällistä palvelua ja sopivan lämpöistä allasvettä.

 

Tämä asiakaskokemus hotellissa tai ravintolassa on jäänyt lähtemättömästi mieleeni…

Tällä kertaa ei tule mieleen yhtä yksittäistä mahtavaa palvelukokemusta, mutta niitä on ollut useita. Se jää aina ravintolaillallisesta mieleen, kun tulee sellainen olo, että aivan kuin tämä henkilökunta tuntisi meitä vähän enemmän, tekevät puolestamme asioita vähän enemmän ja tarjoavat kaiken herkuttelun lisäksi vähän ekstraa.

 

Vietä hetki Gunnarin seurassa,

Ravintola Gunnar
Humalistonkatu 2, Turku