Avaintekijämme esittäytyvät – Gunnarin keittiömestari Magnus Lindroos


4.12.2018

Ensiluokkaisten kokemuksien takaaminen jokaiselle vieraalle vaatii ripauksen taitoa, sylin täydeltä intohimoa sekä palavasti työhönsä tarttuvia tekijöitä taakseen. Saammeko esitellä..

Kuka olen?

Magnus Lindroos, 40 vuotias naimisissa oleva kolmen pojan isä ja työkseni laitan ruokaa.

 

Mikä on intohimoni työssä ja/tai vapaa-ajalla?

Intohimoni on laskettelua ja olla lasten harrastuksissa mukana. Poikani Eetu ja Leevi harrastavat jalkapalloa ja vapaa-ajalla toimin toisen joukkueen joukkueenjohtajana.

 

Minun mottoni on

Se mihin ryhdytään, tehdään täysillä. 

 

Mihin matkustaisin, jos lähtisin viikonpäästä matkalle?

Kroatiaan tuli äskettäin varattua matkaa, mutta jos nyt vapaasti saan valita, niin matkustaisin Malediiveille.
 

Tämä asiakaskokemus hotellissa tai ravintolassa on jäänyt lähtemättömästi mieleeni


Muutamia vuosia sitten oltiin perheen kanssa Thaimaassa lomailemassa ja hotellimme sijaitsi rannalla, ulkona oli niin lämmintä, että hotellin aamiaissalissa ei ollut seiniä lainkaan. Ravintola sijaitsi toisessa kerroksessa ja siitä oli mieletön näköala merelle.

Oli mukavaa aloittaa päivää hyvällä, tuoreella ja raikkaalla aamupalalla lämpimässä ja ihanassa miljöössä jossa palvelu vielä oli erinomaisen hyvää. Täydellinen alku päivään siis!

 

Jaettua ruokaa, yhdessä olemisen aikaa, nautinnollisia ja hauskoja muistoja.
Vietä hetki Gunnarin seurassa.

Gunnar Eatery & Bar
Humalistonkatu 2, Turku