Aukiolot pidentyneet 19 myymälässä: Huhtikuussa avattava S-market Manhattan auki 24/7


2.3.2020

Turun Osuuskaupan 6 Prismalla, 7 S-marketeilla ja 6 Salella nyt entistä pidemmät aukioloajat. Tämän lisäksi huhtikuussa avattava S-market Manhattan palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

– Asiakkaamme ovat toivoneet laajempia aukioloja ja erityisesti iltoihin on toivottu lisää tunteja. Laajemmat aukioloajat vapauttavat ihmiset käymään kaupassa silloin, kun se heidän aikatauluunsa ja vuorokausirytmiinsä sopii. Nyt olemme vastanneet tähän toiveeseen ja olemme jo pidentäneet aukioloaikoja yhteensä 19 myymälässä. Esimerkiksi kaikki Turun alueen 5 Prismaa ovat avoinna joka päivä 7-23, sanoo marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Junttila.

– Ensimmäisten viikkojen kokemukset pidemmistä aukioloajoista ovat olleet kannustavia ja asiakkaat ovat ottaneet ne hyvin vastaan. Lisää on vielä luvassa, sillä avaamme huhtikuussa Turun Pitkämäkeen uuden S-market Manhattanin. Se on Turun Osuuskaupan ensimmäinen ympäri vuorokauden avoinna oleva ruokakauppa, Junttila jatkaa.

Pidempien aukioloaikojen myötä kaupassa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy ja jo olemassa oleva henkilöstö saa lisää tekemistä.

– Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Pidemmät aukioloajat antavat mahdollisuuden arjen joustoihin myös henkilökunnan näkökulmasta. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät monipuolisempien työaikojen lisäksi parempia ansaintamahdollisuuksia. Henkilökunta suhtautuu aukiolojen laajennuksiin myönteisesti ja halukkuutta myös yövuorojen tekemiseen löytyy reilusti, Junttila jatkaa.

Turun Osuuskaupan myymälöiden aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta tok.fi.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Junttila, puh. 010 764 4005