Asiakkaat osaksi Gunnarin tarinaa


6.6.2018

Ravintola Gunnar haki keväällä ravintolakummeja – ihmisiä, jotka tuntevat hyvän ruuan omakseen ja viihtyvät hyvän palvelun ravintoloissa. Nyt kahdeksan Gunun kummia on valittu ja he ovat mukana rakentamassa Gunnarin tarinaa.

– Kummit ovat tärkeässä roolissa, kun ideoimme, kehitämme ja testaamme Gunnarin tuotteita ja palvelutarjontaa jo etukäteen ennen ravintolan ja Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen avausta. Gunun kummien kautta voimme sparrata ja ennakoida asiakaskokemukseen liittyviä käytännön asioita hyvinkin konkreettisesti. Kummit pääsevät muun muassa maistelemaan aamiais- ja ravintolaleipiä sekä ruoka-annoksia, tutustumaan paikallisten tuottajien tuoteisiin ja osallistumaan niiden valintaan. Tavoitteenamme on toteuttaa tuote- ja palveluvalinnat merkityksellisen asiakaskokemuksen ehdoilla ja yhteistyössä paikallisten ihmisten kanssa, kertoo hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata.

– Hain kummiksi hetken mielijohteesta ja uteliaisuudesta. Ajatus, että tulevia asiakkaita osallistetaan jo suunnittelu- ja kehitysvaiheessa lupaa Gunnarille loistavaa tulevaisuutta ja halusin olla siinä mukana. Parasta on juuri se, ettei tiedä mitä on tulossa. Odotan innolla ja ennakkoluulottomasti ryhmän tapaamisia ja ideointia kohti jotakin uudenlaista, yllätyksellistä ja kuitenkin aidosti suomalaista ravintolakokemusta, kertoo Arja Laajalehto, yksi Gunnarin kummeista.

Ravintola Gunnarin konseptia rakennetaan yhteistyössä turkulaisen Foody Allenin kanssa.
– Ravintola Gunnar on tulevaisuuden konsepti, jota eivät luo yksin suunnittelijat, vaan mukana ovat tiiviisti myös asiakkaat ja henkilökunta. Tuotamme tarinaa mielenkiintoisesti raaka-aineiden, henkilökunnan ja turkulaisuuden kautta, konseptipäällikkö Sami Kivirinta Foody Allenilta toteaa.

Gunnarin kummit ovat:
Arja Laajalehto, Jyri Nurmi, Paula Stam, Aleksi Muurinen, Heidi Wirkkala, Sakari Lehtinen, Hanna Koivikko ja Jenni Martemo.

 

Lisätietoja:
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata, puh. 010 764 4951
Foody Allen, konseptipäällikkö Sami Kivirinta, puh. 0400 523 911