Antti Heikkinen Turun Osuuskaupan uudeksi toimitusjohtajaksi


17.8.2018

Turun Osuuskaupan nykyisen toimitusjohtajan Antti Sippolan toimitusjohtajan tehtävät päättyvät alkuperäisen sopimuksen mukaisesti tämän vuoden lopussa. Turun Osuuskaupan hallitus on valinnut TOK:n uudeksi toimitusjohtajaksi DI, eMBA Antti Heikkisen (44 v.).

Heikkinen toimii tällä hetkellä S-ryhmän polttonestekaupan ja liikennemyymälöiden ketjujohtajana.  Aiemmin Heikkinen on työskennellyt muun muassa S-Voima Oy:n ja SOK-Takaus Oy:n toimitusjohtajana. Antti Heikkinen siirtyy marraskuussa Turun Osuuskauppaan ja ryhtyy valmistelemaan johtoryhmän kanssa vuoden 2019 toimintasuunnitelmia ja budjettia. Toimitusjohtajana Heikkinen aloittaa 1.1.2019.

– Antti Sippola on johtanut hyvin Turun Osuuskauppaa ja toiminnalle asetetut tavoitteet ovat toteutuneet. Tappiollisia toimialoja on käännetty kannattavaksi ja vakavaraisuus on kohentunut.  Lisäksi TOK on investoinut kauppojen, hotellien, ravintoloiden ja muiden kauppapaikkojen perustamiseen ja uudistamiseen.  Myös henkilöstön työtyytyväisyys on Sippolan kaudella parantunut, kiittelee TOK:n hallituksen puheenjohtaja Matti Manner.

Antti Sippola jatkaa Turun Osuuskaupan palveluksessa 30.4.2019 asti, ja johtaa käynnissä olevien suurten investointien Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen, Prisma Piispanristin sekä Wiklundin ensimmäisen vaiheen saneerauksen loppuun viemisen.

– Turun Osuuskauppa on paikallinen ja vastuullinen varsinaissuomalaisten asiakkaiden omistama yritys, joka on yksi alueellisen kasvun vetureista ja suunnannäyttäjistä. Antti Heikkisellä on hyvät edellytykset johtaa Turun Osuuskauppaa ja varmistaa kannattava kasvu sekä edelleen vahvistaa henkilöstö- ja asiakas-tyytyväisyyttä, Manner jatkaa.