Anniina Savisalo hankekehityspäälliköksi Turun Osuuskauppaan


12.4.2024

Turun Osuuskauppa valmistautuu tulevaisuuden kiinteistöhankkeisiin.

Arkkitehti Anniina Savisalo on nimitetty Turun Osuuskauppaan hankekehityspäälliköksi 8.4.2024 alkaen. Savisalo vastaa yhdessä kiinteistöjohtaja Janne Alhon kanssa uusien ja vanhojen liikepaikkojen kaavoitus-, kiinteistökehitys- ja hankekehitysprojekteista. Savisalolla on pitkä kokemus hankeprojektien suunnittelijana ja vetäjänä. Viimeksi hän toiminut suunnittelupäällikkönä Turun Teknologiakiinteistöt Oy:ssä.

Turun Osuuskauppa on investoinut toimipaikkaverkostonsa kehittämiseen noin 200 M€ viimeisen viiden vuoden aikana ja jatkaa samanlaisella investointiohjelmalla myös tulevaisuudessa.
– Meillä on parhaillaan meneillään lukuisia kaava- ja kiinteistökehityshankkeita. Lisäksi tulossa on uusia market- ja hotelliuudistuksia. Myös Wiklundin korttelin kehittäminen ja Turun kaupungin kanssa yhteinen innovaatiokumppanuus raitiotien pysäkkien kaupallisiin mahdollisuuksiin on valmisteilla. On hienoa saada Anniina meidän tiimiimme. Hän tuo juuri sellaista osaamista ja asiantuntemusta, joita näissä kaikissa hankkeissa tarvitaan, kiinteistöjohtaja Janne Alho Turun Osuuskaupasta toteaa.

– Tartun innolla tähän uuteen haasteeseen. On hienoa saada olla mukana kehittämässä Turun aluetta kestävästi, vastuullisesti ja yhteistyöllä, sanoo uusi hankekehityspäällikkö Anniina Savisalo.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, kiinteistöjohtaja Janne Alho, puh. 010 764 4005
Turun Osuuskauppa, hankekehityspäällikkö Anniina Savisalo, puh. 010 764 4015