Amarillo kampanjoi Kaarinan SOS-Lapsikylän hyväksi


13.3.2013

Turun Amarillon Pirullisia Bileitä vietetään 16.3.2013 hyväntekeväisyyden merkeissä. Jokaisesta myydystä sisäänpääsylipusta luovutetaan 3 euroa lyhentämättömänä Kaarinan SOS-lapsikylälle.

– Haluamme olla mukana taistelemassa lasten ja nuorten syrjäytymistä vastaan ja kantaa omalta osaltamme vastuuta nuorten hyvinvoinnista. Olemme valinneet Pirullisten Bileiden hyväntekeväisyyskohteeksemme Kaarinan SOS-Lapsikylän. Toivomme, että asiakkaamme lähtevät tempaukseemme mukaan ja voimme yhdessä tuottaa lapsille ja nuorille iloa. Kerätyllä summalla ostetaan SOS-Lapsikylälle pelejä, leluja sekä muuta ajanvietettä, sanoo ravintolapäällikkö Jaana Söderblom Turun Amarillosta.

– Olemme iloisia, että Amarillo valitsi hyväntekeväisyyskohteekseen Kaarinan SOS-Lapsikylän. SOS-Lapsikylän tehtävänä on auttaa lasta kasvamaan perheessä. Kun asuminen omassa synnyinperheessä ei syystä tai toisesta ole mahdollista, SOS-Lapsikylä tarjoaa kodin ja sijaisperheen, jossa lapsen on turvallista kasvaa ja kehittyä. Tämän rinnalla SOS-Lapsikylä tukee yhä enenevässä määrin perheitä erilaisilla ennaltaehkäisevillä lastensuojelun palveluilla. Myös Varsinais-Suomessa monet lapset ovat vailla perheen tukea ja turvaa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) julkaiseman Lastensuojelu 2011 -tilastoraportin mukaan Varsinais-Suomessa oli huostaan otettuja lapsia yli 750 ja lastensuojeluilmoituksia tehtiin lähes 11 000 kappaletta, toteaa SOS-Lapsikylän varainhankintapäällikkö Kei Heikkilä.

Kuumaa menoa ja huippuartisteja

Pirullisten Bileiden pääesiintyjä Lucky Hell on Suomen ensimmäinen ja ainoa naispuolinen miekannielijä.  Yhdessä miehensä Jussi Paradisen kanssa pari tuo Amarilloon vaarallisen ja hauskan shownsa.

Tunnelmaa nostattavat lisäksi bilebändi Coverfield  ja Norman Collins Pin-up Crew. Paikalla on myös Tattoo & Art tatuointipisteineen.

 

Lisätietoja:

Jaana Söderblom, Amarillo Turku ravintolapäällikkö, puh. 010 764 5823, email jaana.soderblom@sok.fi