ABC Raisio avataan 13.6.2013


12.6.2013

Turun Osuuskauppa avaa monipuolisesti palvelevan ABC Raision Valtatie 8:n ja Kustavintie 192:n liittymään torstaina 13.6.2013 klo 10.

 

– Uudella ja nykyaikaisella ABC liikennemyymälällä parannamme Kasitiellä ja Kustavintiellä liikkuvien sekä alueella asuvien asiakasomistajien ravintola-, market- ja polttoainekaupan palveluja, toteaa TOK:n liikennemyymälöistä vastaava toimialajohtaja Mika Nupponen.

– Paikallisuus on vahvasti esillä ABC Raisiossa. Liikennemyymälän sisustukseen on haettu vinkkejä läheisestä saaristosta. Saariston rengastie –teema näkyykin liikennemyymälässä muun muassa maisematauluina. Tuemme paikallisuutta myös yhteistyökumppaneidemme kautta ja valikoimissamme on muun muassa Salosen leipomon, Karkkimaailman ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan paikallisia tuotteita, Nupponen jatkaa.

ABC Raision pinta-ala on noin 1 800 m2. Kokonaisuuteen kuuluvat vajaa 400 neliöinen ABC Market, 200-paikkainen ABC Ravintola, Hesburger sekä kabinetti- ja kokoustilat.

Paikoitustilaa löytyy 250 autolle ja lisäksi linja-autoille sekä raskaalle liikenteelle on omat paikoitustilansa. Mittarikentällä on myynnissä ympäristöystävällinen, korkea-etanolinen biopolttoaine EkoFlex E85 ja Smart Diesel, joka on premium-laadun diesel-polttoneste. Lisäksi mittarikentällä on raskaan liikenteen tankkauspiste. Karavaanareilla on mahdollisuus tyhjentää septitankit Raision ABC:llä.

Liikennemyymälä työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. Liikennemyymäläpäällikkönä toimii Rami Kalliomäki. ABC Raisio palvelee 24 h vuoden jokaisena päivänä.

ABC Raision avaavat Raision kaupunginjohtaja Ari Korhonen, Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Timo Hollmén ja Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen torstaina 13.6.2013 klo 10.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mika Nupponen, puh 010 764 3301
Turun Osuuskauppa. ketjupäällikkö Mikko Malmberg, Puh. 010 764 4075