ABC Auralle oma paikallinen kesäpizza


29.5.2015

ABC Aura järjesti keväällä Auvaisten kyläkoulun ala-asteen oppilaille pizzan suunnittelukisan.

Suunnittelukisan tavoitteena oli saada ABC Auran kesävalikoimiin uutuuspizza, joka on vahvasti paikallinen. Suunnittelukisa oli osa ABC Auran ja Auvaisten koulun välistä laajempaa yhteistyötä.

– Pizzan suunnittelukisa sai vaikutteita muun muassa Rosso-ketjussa toteutetuista annossuunnittelukilpailuista, mutta jalostimme sitä hieman enemmän meidän näköiseksemme. Pizzakisa tuntui sopivalta toiminnalta meille tänne Auraan ja koulullakin se otettiin innokkaasti vastaan, toteaa liikennemyymäläpäällikkö Saro Engblom ABC Aurasta.

ABC Auran pizzakisan voiton pokkasi kolmasluokkalainen Olli Virtanen Pöytyältä.

– Voittajan valinnassa painoivat pizzan toteuttamiskelpoisuus, nimi sekä tietysti idea ja mahdollisuus hyödyntää paikallisia tuotteita. Kuuma kesä -pizza on todellakin paikallinen pizza, sillä sen on suunnitellut koululainen Pöytyältä ja reseptiikassa hyödynnetään paikallista Auran Palvituotteen savubalkania, Engblom jatkaa.

Ollin suunnittelema Kuuma kesä -pizza sisältää savubalkania, jalopenoa, ananasta, rucolaa ja kirsikkatomaattia. Kuuma kesä -pizza on ABC Auran valikoimissa 1.6.-31.8.2015.