5 + 1 vinkkiä kokousjärjestäjälle Wirran tyyliin


4.11.2019

Kokouksen järjestäminen saattaa olla jännittävää. Turun Wiklundin Wirran kokousosasto laati avuksesi muistilistan, jonka avulla hallitset järjetelyjä ja varmistat onnistuneen päivän.

Kokouksen agenda?


Kokousta suunniteltaessa on hyvä miettiä, mitä varten kokous järjestetään; Onko kyseessä koulutus, ryhmäytyminen, seminaari ulkopuolisilla puhujilla vai kenties viikkopalaveri, johon kaipaatte vaihtelua. Myös osallistujamäärä on hyvä laskea tässä vaiheessa.
 

Varaa paikka ajoissa

Kun kokouksen tyyppi, ajankohta ja osallistujamäärä ovat tiedossa, on aika varata tila tilaisuutta varten. Wirrasta löydät neljä erityylistä ja eri kokoista tilaa luovaan työskentelyyn ja koulutuksiin noin 4-28 hengelle. Isommat tilaisuudet, seminaarit tai virkistyspäivän leffaillat voit järjestää Wauditoriossa, näyttävässä auditoriotyylisessä 56 hengen tilassa.  Päivästä riippuen tilan voi saada varattua lyhyelläkin varoitusajalla, mutta varmistaaksesi haluamasi tilan kannattaa liikkeellä olla hyvissä ajoin. Kaikkiin kokoustiloihimme voit tutustua tästä

Tauot & tarjoilut

Jotta työskentely on sujuvaa ja kokouksen osallistujilla riittää energiaa koko päiväksi, kannattaa varata aikaa tauoille ja aterioille. Wirran Kahvitori, josta löytyvät niin tuoreet hedelmät, pähkinät kuin karkkibuffakin sekä tietysti kahvi ja teet, kuuluu aina kokoustenne hintaan ja käytettävissänne koko päivän. Lisäksi aamupalaverin voi aloittaa hotelliaamiaisella, lounastaa puoliltapäivin Trattoriassa tai tilata kokoustilaan iltapäivälle tuoreet pullat ja lämpimät piiraat. Tiloissa on a-oikeudet, joten juustobuffasta voi nauttia myös viinien kera tai aloittaa kokouksen tervetuliaismaljalla. Kokoustarjoilut löydät täältä

Tarkista tekniikka

Tekniikan toimivuus huolestuttaa etukäteen monia kokousemäntiä ja -isäntiä. Wirtaan tullessa riittää, että tarkastat vielä oman diashown toimivuuden koneeltasi tai että materiaalit löytyvät muistitikulta. Tilojen tekniikan kanssa auttaa osaava henkilökuntamme, eikä sitä kannata turhaan jännittää.

Ota iisisti ja nauti päivästä

Hienoa, kaikki suunniteltu! Aika nauttia päivästä, ihastella inspiroivia tiloja, herkutella kokoustarjottavilla ja ennen kaikkea viihtyä hyvässä seurassa työskentelyn lomassa!

+ aika afterworkille?  

Hyvin sujunutta palaveria, innokasta ideointia ja hyvää seuraa on mahtavaa lähteä juhlistamaan afterworkeille. Miltä kuulostaisi viinilasillinen Vennissä tai cocktailit kaupungin kattojen yllä Walossa? Wiklundissa onnistuvat nämä kaikki!

 

Varaa puitteet onnistuneelle kokoukselle

puh. 02 337 3800

Original Sokos Hotel Wiklund

Wirta Meetings & Events