4/4 Turun Seurahuone – Seurahuone tuo Turkuun tyyliä ja tunnelmaa


29.4.2018

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone henkii vanhan ajan glamouria modernilla twistillä. Sokos Hotellien kehitysjohtajan Peter Jungin mukaan Seurahuone on kaivattu, tyylikäs kollega Turun alueen muille hotelleille ja uusi jäsen Solo-perheeseen.

Mikä on ketjuohjauksen tehtävä Seurahuoneen uudistuksessa?

Me vastaamme Sokos Hotellien – Originalien, Breakien ja Solojen – ajanmukaisesta ja asiakkaita kiinnostavasta brändistä. Hotellit taas vastaavat siitä, miten ne tuovat brändin osaksi päivittäistä työtä ja palvelua. Yhdessä Seurahuoneen tekijöiden ja Turun Osuuskaupan kanssa varmistamme, että Solo-brändi ja -standardit toteutuvat Turun Seurahuoneella.

Mikä yhdistää Solo-hotelleja, ja mikä ne erottaa toisistaan?

Jokainen Solo tarjoaa mieleenpainuvia hotellielämyksiä tyylikkäällä ympäristöllään ja yksilöllisellä palvelullaan. Soloissa noudatetaan yhteisiä arvoja ja ideologiaa – silti jokainen Solo on uniikki. Olemme luoneet Turun Seurahuoneesta oman tunnistettavan kokonaisuutensa, joka henkii vanhan ajan glamouria ja turkulaista tunnelmaa.

Mikä on mielestäsi hotellin tärkein tehtävä?

Se tiivistyy sanaan asiakasuskollisuus. Hotellissa jokaisen vieraan tulee viihtyä ja nauttia olostaan. Hotellin tulee jättää muistijälki ja tunne, että oli hieno käydä. Olemme onnistuneet, kun hotelliin palataan yhä uudelleen ja sitä suositellaan myös muille!

Mitä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone tarjoaa?

Turun Seurahuone tarjoaa laadukkaat puitteet työmatkustajille ja hemmottelua arkea pakeneville. Rakennus on jo itsessään upea klassikko, joka nyt syntyy uudestaan Solona. Turusta on puuttunut tyylikäs ja laadukas hotellikohde – juuri tätä on odotettu.

 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku