11 ABC-liikennemyymälää uudistuu tänä vuonna


24.3.2017


Asemille tehdään uudenlaisia tiloja asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin, lapsiperheet huomioidaan entistäkin paremmin ja paikallisuutta tuodaan enemmän esiin.

ABC Riihimäki juhlii uusittuja tiloja viikonloppuna 24.-26.3. Liikennemyymälän viihtyisyyttä on parannettu ja ravintolasali on jaettu erilaisiin alueisiin, joista asiakas voi valita itselleen sopivan paikan. Esimerkiksi työmatkalaiset pääsevät hyödyntämään uusia työskentelypisteitä.

– Monet asiakkaamme ovat paljon työkseen matkustavia ja etsivätkin tien päällä tilaa, jossa voisivat tehdä tietokoneillaan ja mobiililaitteillaan kevyet konttorityöt alta pois, kertoo ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen Osuuskauppa Hämeenmaasta.

Tänä keväänä yhdeksän vuotta täyttävä ABC Riihimäki palvelee tielläliikkujia ja on myös paikallisille tärkeä kohtaus- ja lounaspaikka. Suuret asiakasmäärät tarkoittavat aina myös tilojen kulumista niin keittiössä kuin asiakastiloissa, joten nämä oli Riihimäellä aika laittaa kuntoon.

Uudistuksessa on hyödynnetty erilaisia valaistus- ja kalusteratkaisuja, joilla on haluttu luoda lämminhenkistä tunnelmaa asiakkaille.

– Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä, Kovanen kiittelee.

Paikallista ilmettä ja asiakkaiden toiveita

Kaiken kaikkiaan yksitoista ABC-liikennemyymälää on saamassa vuoden 2017 aikana uuden ilmeen. Kyse ei ole siitä, että kaikista oltaisiin tekemässä samanlaisia kuin ABC Riihimäki – päinvastoin.

– Tarkoitus ei ole tehdä tismalleen samanlaisia pysähdyspaikkoja vaan jokaisessa toimipaikassamme tulee näkymään vahvasti paikallisuus, lupaa ravintolakaupan kehityspäällikkö Tero Hänninen ABC-ketjuohjauksesta.

Esimerkiksi ABC Riihimäen tiloihin on tuotu paikallishistoriaa rakentamalla ravintolasaliin lasihytti, joka muistuttaa kaupungin kuuluisasta lasitehtaasta.

Uudistuksia on suunniteltu asiakkaiden palautteet mielessä pitäen ja tästä syystä liikennemyymälöihin on tulossa muun muassa pystypöytiä, joita asiakkaat ovat toivoneet.

– Kun matkaa tehdään istuen, tauolla haukataan välipalaa mielellään seisten, jotta jäsenet vetreytyvät ja jaksaa taas istua autossa, Hänninen sanoo.

Viime vuonna ABC-ketju uudisti liikennemyymälöitään mm. Hämeenlinnassa, Pirkkalassa, Nastolassa, Kouvolassa ja Forssassa. Tänä vuonna uuden ilmeen ovat saamassa ABC Riihimäen lisäksi ABC Tikkula, ABC Heinola, ABC Kiitokaari Vaasa, ABC Valkeala Kouvola, ABC Kippari Hamina, ABC Viipurinportti Lappeenranta, ABC Tupos Liminka, Lähi-ABC Siihtala Joensuu, ABC Lahdesjärvi Tampere ja ABC Oravainen.


ABC Riihimäen uudistuneessa liikennemyymälässä avajaiset 24.-26.3. Luvassa ohjelmaa ja tarjouksia koko viikonlopun ajan. Tervetuloa!