10-vuotias S-Pankki juhlii 100-vuotiasta Suomea


1.2.2017

Tänä vuonna vietetään satavuotiaan Suomen ja kymmenvuotiaan S-Pankin syntymäpäiviä. S-Pankki juhlistaa merkkipäiviä osallistumalla Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteiseen Made by Finland -kampanjaan.

Verrattuna 100-vuotiaaseen Suomeen S-Pankki on vielä nuori, syyskuussa kymmenvuotisjuhlaansa viettävä pankki. S-Pankin tavoitteena on ollut rakentaa suomalaisille sujuvampaa arkea tekemällä pienten ja suurten raha-asioiden hoitamisesta helpompaa.

”Kasvamme ja kehitymme yhdessä 2,9 miljoonan asiakkaamme kanssa. Suomen juhlavuoden aikana haluamme juhlistaa myös omaa 10-vuotista taivaltamme suomalaisena pankkina. Tähänastisten saavutusten lisäksi on tärkeää pohtia, mitä kaikkea pystymme omalla työllämme ja osaamisellamme tuomaan suomalaisille ja suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnille tulevaisuudessa”, kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Osoituksena suomalaisuudesta S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki. Merkki kertoo, että palvelut on tuotettu Suomessa ja S-Pankki työllistää suomalaisia.

Made by Finland kunnioittaa suomalaista työtä

S-Pankki on mukana yhtenä pääyhteistyökumppaneista Suomen juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan. Kampanjassa on mukana lähes 80 Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritystä, jotka edustavat monenlaista suomalaista työtä.

”Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä”, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Made by Finland -kampanja tulee näkymään koko juhlavuoden ajan televisiossa, radiossa, verkossa, sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa tapahtumissa.

Katso Made by Finland -kampanjan video täältä