1/4 Turun Seurahuone – mieleenpainuvia hotellielämyksiä


8.2.2018

Turun Seurahuoneen tekijät: ”Tähtäimessä charmikas ja mieleenpainuva hotellielämys.”

Hotellikohteistaan tunnettu sisustusarkkitehtitoimisto Puroplan vastaa Turun Seurahuoneen uudistuksessa tila- ja sisustussuunnittelusta. Puroplan Oy:n toimitusjohtaja, sisustusarkkitehti Jaakko Puro lupaa, että uudistuva Seurahuone tuo kaupunkiin jotain aivan uutta ja unohtumatonta. 

Mistä vastaatte Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen uudistuksessa? 

– Projekti lähti liikkeelle brändin ja arvokiinteistön uudistuksesta yhteistyössä Turun Osuuskaupan kanssa. Olemme suunnitelleet mm. tilojen pohjaratkaisun ja huoneiden sisustuksen. Tärkein tehtävämme on saada hotellivieras viihtymään mahdollisimman hyvin. 

Mitä Turun Seurahuoneen suunnittelussa on pitänyt ottaa huomioon? 

– Se on paikallisesti merkittävä kohde, jolla on oma historiansa ja tunnelmansa. Rakennuksen ikä toi uudistukseen omat haasteensa, joista selvittiin kokemuksen tuomalla taidolla. Esimerkiksi lisää avaruutta ja tilantuntua tuodaan mm. lasiseinillä.  

Hotelli uudistetaan lattiasta kattoon. Miten rakennuksen ja hotellin historia näkyy lopputuloksessa? 

– Turun Seurahuone tuodaan nykypäivään vanhaa kunnioittaen – sisustuksessa ja tunnelmassa säilyy 1920-luvun tyyli, juhlantuntu ja eksotiikka. Tarkkaan valituilla aineksilla siitä syntyy houkutteleva, tyylikäs ja charmikas hotelli, jossa kävijä viihtyy. 

Mitä uutta vuoden päästä avautuva Seurahuone tuo Turkuun? 

– Se tarjoaa ravintoloillaan, sisustuksellaan ja palveluillaan jotain sellaista, mitä Turussa ei ole aiemmin ollut. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneesta tehdään merkittävä ja houkutteleva majoituskohde, jonne halutaan tulla niin läheltä kuin kaukaa.  

 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku