Sisäisellä siirrolla uusiin hommiin

 

S-ryhmällä työskentely tuo monia etuja elämään. Yksi eduista on laaja toimipaikkaverkosto, jossa pystyy siirtymään kätevästi jopa aivan uusiin tehtäviin. S-ryhmä on jakautunut useampaan osuuskauppaan, joilla kaikilla on omat työntekijänsä. Jos elämäntilanne kuitenkin vaatii uudelle paikkakunnalle siirtymistä, voidaan Osuuskauppojen välillä liikkua sisäisen siirron avulla. Myös osuuskaupan sisällä on mahdollista siirtyä uusiin tehtäviin tai edetä urallaan vaikkapa Salen myyjästä Prisman päälliköksi. Uuteen toimipaikkaan tai tehtävänkuvaan siirtymistä täytyy aina hakea erikseen ja esimerkiksi vastuutehtäviin noustaan pikkuhiljaa näyttöjen perusteella.

 

Kysyimme sisäisen siirron tehneiltä tokkilaisilta, miksi ja miten siirto tapahtui. Lue alta työntekijöiden omat tarinat.

 

Pauliina löysi unelmiensa työtehtävän Pansiosta.

Olin tehnyt jo useamman vuoden töitä Satakunnan Osuuskaupassa Porissa. Minun täytyi käydä Turussa yhtenään, joten kaupunkien välinen reissaaminen tuli todella raskaaksi. Työpaikan vaihto lähemmäksi Turkua alkoi houkuttamaan, joten päätin tarttua tuumasta toimeen ja soittaa Turun Osuuskauppaan suoraan avoimista työpaikoista.

Minulle tarjottiinkin heti Pansiosta S-marketin toimipaikan kakkosen paikkaa! Työtarjous vastuutehtävästä kokoaikaisena ja vakituisena työntekijänä houkutteli ja aloitus uudessa työtehtävässä alkoikin kolmen viikon kuluttua ensimmäisestä yhteydenotosta!

Sisäinen siirto oli yllättävän nopea prosessi ja työt jatkuivat saumattomasti. Kaupan esihenkilötehtävät ovat aina inspiroineet minua, joten uusi työ toimipaikan kakkosena loksahti heti kohdilleen. Ehkä siirryn joku päivä tulevaisuudessa vielä isompaan toimipaikkaan myymäläpäälliköksi sisäisellä siirrolla.

Reissaaminen koulun ja työn välillä helpottui, kun Sari vaihtoi Turun Osuuskauppaan.

Työurani S-ryhmällä alkoi noin yhdeksän vuotta sitten Satakunnan Osuuskaupalla ja myöhemmin jatkoin Pirkanmaan Osuuskauppaan. Kaikenlaisia työtehtäviä on tullut kokeiltua vuosien aikana. Testasin jopa pari vuotta apulaispäällikön hommia Salessa, ennen kuin löysin tieni tänne Turun Osuuskauppaan.

Aloitin ihan vasta syksyllä opinnot aikuisiällä Loimaalla. Kouluun täytyy matkustaa useampikymmen kilometri, joten työt Pirkanmaalla olivat aika hankalia sovittaa aikatauluihini. Silloinen esihenkilöni vinkkasikin, että mitä jos hakisinkin Turun Osuuskauppaan töihin Loimaan Prismaan – siellä näytti olevan paikka avoinna juuri sopivasti. Eipä mennyt kauaakaan, kun hakemukseeni vastattiin myöntävästi ja pääsin aloittamaan työt Prismassa. Nykyiset hommani myyjänä ovat ihanaa vaihtelua vastuutehtäville ja on kiva, että pystyn nyt sovittamaan työt koulun ohelle.

Elämä on vienyt Liinaa uusille paikkakunnille, mutta työ on aina pysynyt.

Olen ollut nyt S-ryhmällä töissä 5 vuotta ja aloitin työt Suur-Seudun Osuuskaupan alueella ABC-asemalla. Korkeakouluopintojen alettua jouduin vaihtaman paikkakuntaa, jossa pääsinkin HOK-Elantoon ja myöhemmin Osuuskauppa Varuboden-Oslaan töihin. Prisman ja S-marketin infopisteen työtehtävät tulivat tutuiksi ilta- ja viikonlopputöissä koulun ohella.

Koulun loppuessa jouduin muuttamaan jälleen elämäntilanteeni muutoksista johtuen. Tällä kertaa koti löytyi Turusta, jossa pääsin Turun Osuuskauppaan töihin markkinointitiimiin toimiston puolelle. Kiva että pystyin etenemään S-ryhmän sisällä myös oman opiskelualani töihin!

S-ryhmän sisäisellä siirrolla työpaikan vaihto oli todella vaivatonta. Työsuhteeni ei missään vaiheessa loppunut, eivätkä esimerkiksi lomapäiväni hävinneet taivaan tuuliin. Vaikka eri elämäntilanteet ovat vieneet minua uusille paikkakunnille, en ole kertaakaan pudonnut tyhjän päälle ilman työpaikkaa. Nykyisessä työssäni markkinointitiimissä kokemus useasta eri Osuuskaupasta ja erilaisista työtehtävistä auttaa todella paljon.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on kahden viikon harjoittelujakso, joka on tarkoitettu 15-17-vuotiaille peruskoululaisille, lukiolaisille sekä TUVA- ja TELMA- koulutuksiin osallistuville nuorille.

Harjoittelun kesto on kaksi viikkoa (eli kymmenen työpäivää) ja se voidaan sijoittaa 1.6.-31.8.2023 väliselle ajalle. Työaika on maksimissaan 6 h päivässä ja se sijoittuu ma-pe kello 8-18 välille. Harjoitteluun ei kuulu ilta- tai viikonlopputöitä.

Toivomme harjoitteluun hakevalta reipasta ja iloista asennetta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin, sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 395 €.

Me Turun Osuuskaupassa tarjoamme tänäkin vuonna noin 600:lle nuorelle mahdollisuuden kahden viikon kesäharjoittelujaksoon kaupan toimipaikoissa, hotelleissa, ravintoloissa, Sokos Wiklundilla, Emotion Myllyssä ja Skanssissa sekä liikennemyymälöissä.

Tutustu työelämään ja tienaa -jaksoilla perehdytämme sinut huolella työtehtäviisi ja pidämme huolen, että ensimmäinen työkokemuksesi on arvoisesi. Kesätyöharjoittelulla saat ensikosketuksen asiakaspalvelualaan luotettavan työnantajan alla.

Hakuun pääset tästä linkistä.

 

REILU KAVERI -STIPENDIHAKU VARSINAISSUOMALAISILLE ALAKOULUILLE

Kuudetta vuotta toteutettava Reilu Kaveri -stipendihaku käynnistyy jälleen. Turun Osuuskauppa yhteistyössä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa tarjoaa jokaiselle TOK:n toimialueella toimivalle alakoululle mahdollisuuden hakea Reilu Kaveri -stipendiä. Stipendin avulla TOK ja LiikU haluavat olla kannustamassa Turun seudun alakoulujen oppilaita yhteisöllisyyteen ja toisten huomioon ottamiseen.

Stipendin toivomme saavan oppilaan, joka on valmis ottamaan kaikki mukaan leikkeihin. Hän toimii reiluna kaverina omassa kouluyhteisössään. Olisi hienoa, jos oppilaat itse valitsisivat keskuudestaan stipendin saavan oppilaan. Stipendi on S-ryhmän 50 € lahjakortti, jonka toivomme koulun jakavan koulun kevätjuhlan yhteydessä.

Mikäli koulusi kiinnostui Reilu Kaveri -stipendistä, voitte ilmoittautua mukaan 14.4.2023 mennessä täyttämällä lomakkeen tämän linkin kautta.

Lisätietoja asiasta antaa:
Turun Osuuskauppa, Jaana Evesti, asiakkuuspäällikkö, 010 764 4051, jaana.evesti@sok.fi
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Anna Blomroos, kehittämispäällikkö, 040 9000 842, anna.blomroos@liiku.f

Kesätyöhakumme on tullut päätökseen ja haluamme kiittää kaikkia työnhakijoita kiinnostuksestanne ja ajastanne.  

Saimme yhteensä 3 517 hakemusta, joista paistoi innostus ja motivaatio erilaisia työtehtäviämme kohtaan. Erityisen iloisia olemme siitä, että kesätyöhakemuksia tuli liki 500 kappaletta enemmän kuin viime vuonna! Pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme työnantajana, joten on mahtavaa, että olemme saaneet näin monet kiinnostumaan työmahdollisuuksistamme ja Turun Osuuskaupasta työnantajana. 

“Kesätyöhaastattelut ovat lähteneet sujuvasti käyntiin. Hyviä hakijoita on ollut tosi paljon, mikä on tietysti hyvä meidän toimipaikkojemme kesän sujuvuuden kannalta, kun vakityöntekijämme ovat lomalla. Kesätyöhön sitoutuvia ja motivoituneita hakijoita tarvitaan aina”, kertoo Turun Osuuskaupan osaamisen kehittämisen päällikkö Ami Kalliomäki. Ami mainitsee myös, että meillä kesätyöntekijän valinnassa vaikuttavat erityisesti hakijan motivaatio tehtävään ja asenne asiakaspalveluun. Esimerkiksi työnhakijan aiemmalla työkokemuksella tai koulutuksella ei ole merkitystä Turun Osuuskaupan kesätyöhaussa – me etsimme innokkaita persoonia, jotka uskaltavat olla omia itsejään! 

“Täytyy kyllä kiittää kaikkia hakijoita ahkerasta työnhausta! Ilman teitä ei saataisi toimipaikkojen toimintaa pyörimään kesällä”, Ami jatkaa. 

 

Haastatteluiden tuloksista kerrotaan hakijoille ihan viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. 

Kovat kesätyöhakijamäärät tarkoittavat tietysti Turun Osuuskaupalle myös pitkiä päiviä työhaastatteluiden merkeissä. Kesätyöhakijoiden kohtaaminen haastattelutilaisuuksissa on meille kovin mielekäs tehtävä mutta jatkoon pääsevien valinnan tekeminen on kuitenkin aina haastavaa tasaväkisten hyvien hakijoiden joukosta. 

“Haluamme tehdä työnhakuprosessista mahdollisimman kevyen kokemuksen hakijalle, joten meillä on vain yksi haastattelukierros tässä rekrytoinnissa. Olemme suuri työllistäjä Varsinais-Suomen alueella ja haluamme tarjota mukavan työnhakuprosessin niin työuraansa aloitteleville kuin kokeneemmillekin hakijoille”, Ami kertoo. 

Turun Osuuskaupan vastaukset kesätyöhaun etenemisestä ilmoitetaan ihan viimeistään maaliskuun loppuun mennessä kaikille hakijoille. Kannattaa seurata siis ahkerasti sähköpostia ja saapuvia puheluita – ehkä juuri sinut valitaan uudeksi työkaveriksemme Turun Osuuskauppaan! Soitamme useimmiten 010 764 -alkuisesta yritysnumerosta, joten vastaamatta ei kannata jättää. Muistathan myös soittaa meille takaisin, mikäli et pääse juuri soittohetkellä vastaamaan.  

Perinteisen kesätyöhaun lisäksi Turun Osuuskauppa on monesti osallistunut kahden viikon pituisten Tutustu työelämään ja tienaa -kesätöiden tarjoamiseen nuorille. Haku ei ole vielä tänä vuonna käynnistynyt, sillä odotamme vielä itsekin mitä PAM ja työnantajaliitot asiasta sopivat. Toivotaan että saamme tänäkin vuonna tarjota työmahdollisuuden 15–17-vuotiaille myös Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyön avulla! 

 

Turun ABC Koulukadun uusi tulokas pizzapöytä tarjoaa uunituoreita rapeapohjaisia pizzoja joka päivä iltaan asti.

– Pizzat täydentävät ABC Koulukadun Noutopöydän valikoimaa. Asiakkaamme saavat nauttia tuoretta pizzaa niin paljon kuin heidän mielensä tekee. Testasimme pizzapöydän heti kättelyssä ja pizzat ovat herkullisia. Oma suosikkini on kinkku- ananas-aurajuusto, ryhmäpäällikkö Rami Kalliomäki sanoo.

Tutun liikennemyymälän kokit valmistavat rapeapohjaiset pizzat omaa reseptiikkaa hyödyntäen. Pizzapöydän makukirjo on laaja. Tarjolla on suosikkimakuja kinkku-ananas-aurajuustosta jauhelihaan ja kasvisvaihtoehtoon.

Uunituoretta omasta keittiöstä

Koulukadun pizzapöytä lanseerattiin helmikuun alussa. Uutuudelle oli kysyntää heti ensimmäisistä päivistä lähtien.

– Pizzapöytä on ollut positiivinen yllätys asiakkaillemme. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien asiakkaat ovat löytäneet sen ja antaneet palautetta, että on mukava, kun valikoima on laajentunut ja ruokailu tapahtuu helposti ja nopeasti, Kalliomäki kertoo.

Pizzapöydän maut vaihtelevat päivän aikana. Lisäksi tarjolla salaattipöytä ja rajoituksetta hanajuomaa. Pizzapöydän antimista pääsee nauttimaan joka päivä klo 10.30–19.

Me Turun Osuuskaupassa osana S-ryhmää, kannamme oman vastuumme valtakunnallisissa energiansäästötalkoissa. Kaupparyhmä on jo laskenut lähes kahdentuhannen toimipaikkansa lämpötilaa yhdellä asteella sekä varautunut vähentämään sähkönkulutusta valtakunnallisten huippukulutuspiikkien aikana säätämällä toimipaikkojensa ilmanvaihtoa ja valaistusta.

Lisäksi S-ryhmä on liittynyt mukaan kantaverkkoyhtiö Fingridin Sähköjärjestelmän tuki -menettelyyn, jolla pyritään ehkäisemään sähköpulaa. Sähköpulan uhatessa S-ryhmä saa Fingridiltä ennakkovaroituksen ja sitoutuu joustamaan lisätoimin, kuten ottamaan kiinteistökohtaisia varavoimakoneita tilapäiseen käyttöön sekä käyttämään suuritehoisia laitteita porrastaen. Tällaisia ovat esimerkiksi ravintoloiden ja myymälöiden grillit ja uunit.

 

Omaa kulutusta lasketaan, kun Suomessa tarvitaan sähköä

S-ryhmä on laskenut lähes kahdessatuhannessa toimipaikassaan eri puolilla Suomea sisäilman lämpötilaa pysyvästi yhdellä asteella, mikä vastaa reilun 800 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosittaista sähkönkulutusta. Myös meidän toimipaikkamme osallistuvat luonnollisesti kampanjaan.

Sähkönkäytön tehohuiput osuvat tyypillisesti aamukahdeksaan ja iltaviiteen. Tehohuippujen aikana sitoudumme pienentämään ilmanvaihdon ilmamäärät minimiin ja säätämään valaistusta pienemmäksi. Energiansäästötoimenpiteet toteutetaan kiinteistöissä, joissa ne ovat teknisesti mahdollisia, järjestelmät ovat S-ryhmän hallinnassa ja toimilla ei ole merkittävää vaikutusta työskentelyyn tai asiointiin.

 

Energiatehokasta toimintaa marketeissa

Valaistuksessa olemme siirtyneet toimipaikkojen uudistusten myötä energiaa säästäviin LED-valaisimiin ja moneen toimipaikkaamme on asennettu lauhdelämpöpumppu, jolla tehostetaan kaupan kylmäjärjestelmän tuottamaa lauhdelämpöä.

Pienillä teoilla on iso vaikutus ja jokainen kilowatti merkitsee. Esimerkiksi kaikki Sale-myymälämme ovat sitoutuneet sähkönkulutuksen vähentämiseen mm. seuraavilla toimenpiteillä:

Myymälöiden omavalvonnalla seuraamme kylmälaitteiden toimivuutta, optimaalista säilytyslämpötilaa ja tuoteturvallisuutta. Näillä keinoilla kontrolloidaan myös energiankulutusta. Suuressa osassa myymälöitämme on ovelliset kylmäkalusteet. Myymälöiden uudistamisten myötä niiden määrä lisääntyy entisestään.

 

Hotellit mukana säästötoimenpiteissä

Pienin muutoksin saadaan paljon aikaiseksi, miellyttävä hotellikokemus säilyttäen. Näillä toimenpiteillä Sokos Hotelleissamme säästetään energiaa ja lasketaan majoitus- ja ravitsemiskaupan päästöjä:

Myös Radisson Blu Marina Palacessa on rajoitettu asiakassaunojen käyttöaikoja. Asiakassaunojen aukioloaikojen supistaminen vähentää energiankulutusta seuraavasti: Mikäli kaikissa neljässä hotellissamme olisi 7 päivänä viikossa 2 saunaa päällä aamuisin kolmen tunnin ajan, olisi energiansäästö vuodessa noin 78 624 kWh. Tämä vastaa reilun neljän sähkölämmitteisen omakotitalon (joissa asuu nelihenkinen perhe) keskimääräistä vuosikulutusta. (Laskettu olettamalla, että kaikissa saunoissa olisi 9kW:n kiuas.)

Investointeja uusiutuvaan energiaan

S-ryhmä on tehnyt jo vuosien ajan merkittäviä investointeja energiankulutuksen tehostamisen lisäksi omaan uusiutuvaan energiaan. Omalla tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettu sähkö kattaakin jo lähes kaiken kaupparyhmän sähkön kulutuksesta.

Aurinkoenergiaa on hyödynnetty pienimuotoisesti aurinkokeräimillä lämpimän käyttöveden esilämmitykseen esim. Koulukadun ABC:llä ja Loimaan Prismassa. Piispanristin Prisman katolla on aurinkovoimala, joka koostuu 860 aurinkopaneelista. Kesäaikaan voimalan sähköntuotannolla pystytään kattamaan suurin osa Prisman sähkönkäytöstä.

Energiansäästötalkoisiin tarvitaan nyt myös nopeita ja vaikutukseltaan riittävän merkittäviä uusia keinoja nimenomaan kulutuspiikkeihin vastaamiseksi.

Kesärekryn hakuaika 2.1.-5.2.2023

Kesärekryjen haku on alkanut. Etsimme asiakaspalvelijoita avuksemme kesäsesonkiin Turun Osuuskaupan market-, ravintola- sekä tavaratalokauppaan. Haemme toimipaikkoihimme myyjiä, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä, kokkeja, saliapulaisia ja Hesburger-työntekijöitä. Haastattelemme hakijoita hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille jo pian!

Hae tästä!

Joulu on ruokakaupoissa ruuhkaista aikaa, mutta voit helpottaa joulun valmistelua käymällä kaupassa hiljaisempina hetkinä, kuten aikaisin aamulla, illalla tai jopa yöllä. Myös ruoan verkkokauppa palvelee osoitteessa s-kaupat.fi. Verkkokaupassa toimitusikkunoita on vielä hyvin vapaana.

Turun Osuuskaupan ruokakaupat eli Prismat, S-marketit, Salet sekä ABC liikennemyymälät palvelevat laajoilla aukioloajoilla läpi joulun. Turun alueen Prismat, Itäharju, Mylly ja Länsikeskus avaavat ovensa maanantaina 19.12. klo 7 ja palvelevat ympäri vuorokauden jouluaattoon klo 18 asti. Prisma Loimaa palvelee myös normaalia pidempään aina klo 24 asti maanantaista alkaen ja sulkee ovensa jouluaattona klo 18. Piispanristin ja Tampereentien Prismat ovat auki totuttuun tapaan joka päivä 24 h.

Myös seuraavat S-marketit ja Sale-myymälät palvelevat 24/7: S-market Aura, S-market Auranlaakso (Turku), S-market Majakkaranta (Turku) S-market Naantali, S-market Mynämäki, S-market Paimio, S-market Manhattan (Turku), S-market Vakka-Suomenkatu (Uusikaupunki), S-market Parainen, Sale Humalistonkatu (Turku) ja Sale Hämeenkatu (Turku).

– Joulu on ruokajuhla ja niinpä ruokakaupoissa on joulun alla ruuhkaa. Rauhallisimpia hetkiä ostosten tekoon ovat varhaiset aamut sekä myöhäiset illat ja yöt, vinkkaa Prisman ketjujohtaja Ville Ämmälä Turun Osuuskaupasta.

Jouluviikon vilkkain päivä on S-ryhmän ennusteiden perusteella aaton aatto. Aattona Turun Osuuskaupan kaupat ovat auki, mutta monet sulkevat ovensa tavallista aikaisemmin.

Varaa verkkokaupan toimitus nyt

S-kaupat.fi ruoan verkkokaupassa voit tehdä ostoksia milloin vain. Joulunaluspäivien toimitusaika kannattaa varata nyt heti, jotta varmistat toimitusajankohdan. Oman kotipaikkakuntasi verkkokaupan palvelutilanteen voit tarkistaa osoitteesta s-kaupat.fi.

– Monelle ruoan verkkokaupan tarjoama ruuhkaton ostosreissu on jouluna houkuttelevin. Erityisesti Prismojen noutoikkunat täyttyvätkin nopeasti ja asiakkaiden kannattaakin muistaa, että ruokaostokset voi tilata myös monista S-marketeista.

Verkkokaupan keräysmaksu on vuodenvaihteeseen asti Turun Osuuskaupassa 0 euroa.

Kaikki joulunajan aukioloajat voit tarkistaa täältä.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, Prisma-ketjujohtaja Ville Ämmälä, puh. 010 764 4052

Tänä jouluna asiakkailla on jälleen mahdollisuus asioida TOK:n Prismoissa laajemmilla aukioloajoilla. Turun alueen Prismat, Itäharju, Mylly ja Länsikeskus avaavat ovensa maanantaina 19.12. klo 7 ja palvelevat ympäri vuorokauden jouluaattoon klo 18 asti. Prisma Loimaa palvelee myös normaalia pidempään 19.-23.12., klo 7- 24. Piispanristin ja Tampereentien Prismat ovat auki totuttuun tapaan joka päivä 24 h.

Aiempaa laajemmat aukiolot mahdollistavat väljemmän ja turvallisemman asioinnin joulunalusaikana, jolloin ihmisiä on liikkeellä paljon. Kaikki joulunajan aukioloajat voit tarkistaa täältä.

Prisma Tampereentie juhlii uudistumistaan maanantaina 5.12. Prisman pinta-ala kasvoi uudistuksessa ja myymälän palvelutarjonta on nyt entistä laajempi sekä herkullisempi.

-Prisma Tampereentieltä löytyy nyt entistä upeampi palvelutarjonta. Laajentuneelta ruokatorilta saa ostettua tuttujen tuotteiden lisäksi nyt esimerkiksi siipiä Siipiweikkojen kastikkeella ja tuoretta sushia Itsudemon sushibarista. Fazerin myymäläleipomosta löydät tuoretta leipää ja pullaa joka päivä. Täysin uutena palveluna meillä on Scan & Go, eli Kerää ja Skannaa, jossa asiakas voi itse lukea ostoksensa sitä mukaa kun kerää niitä ja maksaa koko ostoskorinsa sisällön yhdellä viivakoodilla kassalle. Palveluun kirjaudutaan S-Etukortilla, kertoo ryhmäpäällikkö Tuomo Makkonen.

Prisma Tampereentieltä löytyy lisäksi ruoan verkkokaupan noutopiste ja seitsemän itsepalvelukassaa. Huipputehokas R1 -pullonpalautusautomaatti hotkaisee kerralla säkillisen juomapakkauksia eli yli 100 muovipulloa ja tölkkiä ja tekee palauttamisesta jopa viisi kertaa nopeampaa kuin perinteisellä palautusautomaatilla. Remontin yhteydessä uusittiin koko prisman kalusteet sekä kylmien että lämpimien kalusteiden osalta.

Energiatehokkuus näkyy LED-valaisimien ja ovellisten kylmäkalusteiden lisäksi siinä, että Tampereentiellä siirryttiin kokonaan pois kaukolämmöstä ja Prisma-rakennuksen lämmitysenergia saadaan kiinteistön maaperästä maalämpönä. Lisäksi lauhde-energiaa tehostetaan lämpöpumpputekniikalla. Tampereentien Prisma on nyt energian kulutuksen osalta täysin päästötön.

-Olen todella ylpeä henkilökunnastani, joka on venynyt remontin keskellä. Samoin haluan kiittää asiakkaitamme, jotka ovat malttaneet odottaa entistä ehomman kaupan valmistumista. Tästä on hyvä jatkaa täysillä eteenpäin. Tervetuloa kaupungin helpoimmalle ostosreissulle, päättää Makkonen.

Prisman uudistuksen lisäksi Hesburger Prisma Tampereentie avattiin uudistettuna reilu viikko sitten.

 

Lisätietoja

Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö, Tuomo Makkonen p. 010 76 45801