Prisma Tampereentie juhlii uudistumistaan maanantaina 5.12. Prisman pinta-ala kasvoi uudistuksessa ja myymälän palvelutarjonta on nyt entistä laajempi sekä herkullisempi.

-Prisma Tampereentieltä löytyy nyt entistä upeampi palvelutarjonta. Laajentuneelta ruokatorilta saa ostettua tuttujen tuotteiden lisäksi nyt esimerkiksi siipiä Siipiweikkojen kastikkeella ja tuoretta sushia Itsudemon sushibarista. Fazerin myymäläleipomosta löydät tuoretta leipää ja pullaa joka päivä. Täysin uutena palveluna meillä on Scan & Go, eli Kerää ja Skannaa, jossa asiakas voi itse lukea ostoksensa sitä mukaa kun kerää niitä ja maksaa koko ostoskorinsa sisällön yhdellä viivakoodilla kassalle. Palveluun kirjaudutaan S-Etukortilla, kertoo ryhmäpäällikkö Tuomo Makkonen.

Prisma Tampereentieltä löytyy lisäksi ruoan verkkokaupan noutopiste ja seitsemän itsepalvelukassaa. Huipputehokas R1 -pullonpalautusautomaatti hotkaisee kerralla säkillisen juomapakkauksia eli yli 100 muovipulloa ja tölkkiä ja tekee palauttamisesta jopa viisi kertaa nopeampaa kuin perinteisellä palautusautomaatilla. Remontin yhteydessä uusittiin koko prisman kalusteet sekä kylmien että lämpimien kalusteiden osalta.

Energiatehokkuus näkyy LED-valaisimien ja ovellisten kylmäkalusteiden lisäksi siinä, että Tampereentiellä siirryttiin kokonaan pois kaukolämmöstä ja Prisma-rakennuksen lämmitysenergia saadaan kiinteistön maaperästä maalämpönä. Lisäksi lauhde-energiaa tehostetaan lämpöpumpputekniikalla. Tampereentien Prisma on nyt energian kulutuksen osalta täysin päästötön.

-Olen todella ylpeä henkilökunnastani, joka on venynyt remontin keskellä. Samoin haluan kiittää asiakkaitamme, jotka ovat malttaneet odottaa entistä ehomman kaupan valmistumista. Tästä on hyvä jatkaa täysillä eteenpäin. Tervetuloa kaupungin helpoimmalle ostosreissulle, päättää Makkonen.

Prisman uudistuksen lisäksi Hesburger Prisma Tampereentie avattiin uudistettuna reilu viikko sitten.

 

Lisätietoja

Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö, Tuomo Makkonen p. 010 76 45801

ABC-latauksen hintoja on laskettu tänään. Muutokset koskevat kaikkia lataustyyppejä eli perus-, teho- ja suurteholatausta.

Hinnanmuutosten taustalla on eduskunnan hyväksymä laki arvonlisäverolain väliaikaisesta muutoksesta. Sähköön sovellettava arvonlisäverokanta laski 24 prosentista 10 prosenttiin. Laki on voimassa 1.12.2022–30.4.2023.

Kuluva vuosi on ollut ABC-lataukselle vauhdikasta kasvun aikaa. Verkosto on yli kolminkertaistunut viime vuoden lopun tilanteesta. Valtakunnallisesti asemia on pian jo 200 ja sähköauton lataus onnistuu kätevästi ABC-mobiilisovelluksella.

-Osuuskaupan tehtävänä on tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajille, niinpä tässäkin tapauksessa siirsimme veroalennuksen suoraan hintoihin asiakkaiden eduksi. Latausasemia meillä on tällä hetkellä yhteensä 7 ja tavoitteenamme on avata joulukuussa vielä 7 uutta latauspistettä Turun Osuuskaupan toimialueelle, joista ensimmäisenä Prisma Tampereentien ABC-lataus 5.12., kertoo ryhmäpäällikkö Rami Kalliomäki Turun Osuuskaupasta.

Uusien asemien avaustahti jatkuu vilkkaana eri puolilla Suomea koko ensi vuoden. Satsaukset erityisesti teho- ja suurteholataukseen jatkuvat. Täysin uusien asemien rakentamisen lisäksi kapasiteettia lisätään jo rakennetuille asemille alueilla, joilla kysyntää on eniten ja joilla se on mahdollista.

Lue lisää: ABC-latausasemia on pian jo 200 – Suomen suurin sähköautojen teholatausverkosto kasvaa ennakoitua nopeammin | ABC-asemat (abcasemat.fi)

S-market Wiklund Herkku avaa ovensa torstaina 1.12.2022 klo 6 uudistuneena. Upeasti uudistunut kauppa tarjoaa entistä vaikuttavamman tuotevalikoiman, laajentuneen myymäläpinta-alan sekä edullisen hintatason. Myös kaupan aukioloajat laajenivat ja Wiklund Herkussa pääsee asioimaan nyt maanantaista lauantaihin klo 6–24 ja sunnuntaisin klo 8–24.

Uudistuksessa haluttiin panostaa entistä parempaan tuotevalikoimaan ja myymälän toimivuuteen. Suunnittelussa otettiin huomioon satoja asiakkaiden ja henkilökunnan toiveita ja ideoita, esimerkiksi asiakkaiden suosimia pikakassoja lisättiin merkittävästi.

-Uudistuneessa myymälässä on laadukas palvelutori, jota täydentävät kumppanien palvelutiskit. Asiakkaiden arkea helpottamaan olemme suunnitelleet laajan take away-, sekä valmistuotteiden valikoiman, uutuuksina mm. siivet Siipiweikkojen kastikkeella, Tokimestareiden sushibuffet ja Suomen ensimmäinen kaupan sisällä oleva Teppanyaki palvelutiski. Herkkumestareiden juustotiski sekä Picadelin salaattibaari palaavat valikoimaan tuttuina elementteinä. Fazerin myymäläleipomo aloittaa joulukuun puolessavälissä. Myös panimotuotteiden valikoimaan on panostettu ja meillä onkin paljon mielenkiintoisia lähialueen tuotteita.  Hedelmä- ja vihannesosastomme on täydentynyt mehustamolla ja ananaskoneella, kertoo Sokos-johtaja Sanna-Liisa Byskata.

Myymälän kalustuksessa on huomioitu energiatehokkuus. Kylmäkaapeissa on ovet ja valaistuksessa on käytetty LED-valaisimia. Lisäksi S-marketiin on asennettu lauhdelämpöpumppu, jolla tehostetaan kaupan kylmäjärjestelmän tuottamaa lauhdelämpöä, jota voidaan hyödyntää koko Wiklundin lämmityksessä.

Uutta myymälää toteutettaessa panostettiin erityisesti myös henkilökunnan työviihtyvyyteen mm. kulkureittejä ja sosiaalitiloja parantamalla. S-marketin yleinen saavutettavuuskin parani, kun yhdyskäytävät toriparkkiin avattiin. Wiklund Herkkuun on helppo tulla nyt myös omalla autolla.

Henkilökuntaa S-market Wiklund Herkussa on n. 60. Myymäläpäällikkönä toimii Mirva Toukoniemi. Myyntipinta-alaa uudistuneessa Wiklund Herkussa on 3200 neliötä, josta 1400 neliötä uudisosassa.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, Sokos-johtaja Sanna-Liisa Byskata, puh. 0107644951

Turun Osuuskaupan toimipaikoissa voimassa olevat Black Friday -edut. Lista päivittyy viikon aikana.

Sokos Hotels

Black Friday koittaa pian Sokos Hotelleissakin ja se tarkoittaa mahtavaa hotellietua asiakasomistajille: Sokos Hotellit Suomessa ja Tallinnassa -40 % Päivän hinnasta. Joten nyt kannattaa suunnitella tulevan talven lomia ja pieniä irtiottoja arkea katkaisemaan. Miten olisi joulu hotellissa?

Varausaika: to 24.11. – pe 25.11.
Majoitusaika: 1.12.2022–12.3.2023

Lisätiedot: www.sokoshotels.fi/blackfriday

© Wellu Hämäläinen

 

Radisson Blu Hotels

Varaa talven kaupunkilomat Turkuun, Tampereelle, Ouluun tai pääkaupunkiseudulle.

Valitse hotelli ja käytä varauskoodia: 22BLCK

Myyntiaika: 24.-25.11.2022

Majoitusaika: 1.12.2022 – 12.3.2023 saatavuuden mukaan

Inspiroidu hotelleista => https://www.radissonhotels.com/fi-fi/kohde/suomi

 

Prisma

Black Friday Prismassa 21.-27.11.2022
Tarjoamme kokonaisen viikon ajan uskomattomia tarjouksia vaatteista elektroniikkaan roimasti alennetuin hinnoin.

Katso tarkemmat tiedot eduista: https://www.prisma.fi/fi/prisma/blackfriday

Ruoan Black Friday-tarjoukset löydät S-kaupat.fi-verkkokaupasta: https://www.s-kaupat.fi/

 

ABC

Black week 21.-27.11.

marketissa Fazer crunchy black edition-tarjous

ravintola-annosten lisätuotteet -50%

Lue lisää: https://www.abcasemat.fi/artikkelit/abc-n-black-week-21-27-11-2022

 

Sokos ja Emotion

Perjantaina 25.11. kaikki normaalihintaiset tuotteet 25 % alennuksella Sokoksella, Emotionissa ja verkkokaupassa.
26.–27.11. Black Friday-huuma jatkuu! Yhdestä normaalihintaisesta ostokerrasta 25 % alennus S-mobiilikupongilla Sokos ja Emotion-myymälöistä. Voit myös hyödyntää edun verkkokaupassa etukoodilla BLACKFRIDAY.

Selaa valikoimaa: https://www.sokos.fi/

 

Sale

Sale-ketjun kampanja: perjantaina 25.11. ja maanantaina 28.11. kaikki paistopisteen tuotteet -20 %

 

Rico Deli Loimaa

Rico Delistä kaikki A la Carte-tuotteet -20 % perjantaina 25.11. (pizzat, leikkeet ruoka)

Etu ei koske vitriinituotteita eikä lounasta.

TURUN OSUUSKAUPAN ELÄKELÄISET

Turun Osuuskaupan eläkeläisten joulujuhla järjestetään keskiviikkona 7.12.2022 Radisson Blu Marina Palacessa klo 14 alkaen.

Ilmoitathan osallistumisestasi Airi Saarelle p. 0505290994, airiannelisaari@gmail.com viimeistään 22.11.2022 mennessä.

Osuuskaupan toiminta-ajatus on ollut alusta asti sama, toimia oman alueensa ja sen ihmisten asialla. Kun liittyy asiakasomistajaksi, liittyy samalla osuuskaupan jäseneksi ja tekee sijoituksen sen pääomaan maksamalla osuusmaksun. Jokainen asiakasomistaja omistaa samansuuruisen osan osuuskaupasta. 

-Tänä vuonna lokakuun loppuun mennessä uusia asiakasomistajia on liittynyt Turun Osuuskauppaan 6 113. Heistä 60 prosenttia on alle 34-vuotiaita ja alle 24-vuotiaita on 30 %. Asiakasomistajuus kiinnostaa siis myös yhä nuorempia, kertoo Turun Osuuskaupan asiakkuuspäällikkö Jaana Evesti.

Asiakasomistajat saavat käyttöönsä monipuolisia etuja ja Bonusta, joka on selvää rahaa takaisin ostoksista. Mitä enemmän ostoksiaan keskittää, sitä suurempi on ostoista kertyvä Bonus. Ostoista voi saada myös maksutapaetua, kun maksaa S-Etukortilla. TOK:n asiakasomistajat ovat saaneet lokakuun 2022 loppuun mennessä Bonusta ja maksutapaetua yhteensä 20 523 744 euroa. 

Bonus ja edut houkuttivat liittymään 

Juho Turusta on Turun Osuuskaupan 170 000: s asiakasomistaja. Juho palkittiin S-ryhmän 500 euron lahjakortilla. Juho liittyi asiakasomistajaksi Wiklundin asiakasomistajapalvelu ja S-Pankkipisteellä.  

-Aikanaan minulla oli vanhempien talouteen rinnakkaiskortti, joten S-Etukortti oli tuttu. Opiskeluaikana ei tullut vielä hankittua korttia, koska lähellä ei ollut S-ryhmän kauppaa ja elelin muutenkin pienellä budjetilla. Valmistuttuani päätin ruveta asiakasomistajaksi, koska S-ryhmän palveluita tulee kuitenkin käytettyä. Bonus ja edut olivat siis suurin syy liittyä. S-market Hansa Herkussa tulee käytyä ja nyt kun Wiklund Herkku valmistuu, tarvitsee sekin käydä katsomassa, Juho kertoo. 

Juholla ei ollut aavistusta meneillään olevasta kampanjasta, jossa palkittiin TOK:n 170 000: s asiakasomistaja.  

-Osa lahjakortista menee ruokaostoksiin ja muihin arjen hankintoihin, mutta jonkun pienen kotimaan reissunkin voisi tehdä ja majoittua S-ryhmän hotellissa, hymyilee Juho. 

Asiakasomistajille suunnattuja etuja ja palveluja parannetaan jatkuvasti sekä määrällisesti että laadullisesti. Tärkeimpiä asioita asiakasomistajille ovat hyvät, ajanmukaiset ja kilpailukykyiset palvelut sekä edulliset hinnat. Yksi uusimpia asiakasomistajille kehiteltyjä palveluja on S-mobiili -sovellus, josta näkee kätevästi Bonus-tiedot, saa käyttöönsä etukuponkeja ja sieltä löytyy tiedot vaikkapa ostamiensa tuotteiden hiilijalanjäljestä ja kotimaisuusasteesta.

Yhteiskunnallinen vastuu on osa osuustoimintaa. TOK on alueellaan suuri työllistäjä ja se investoi ja käyttää toimintansa tulosta alueensa hyväksi. Omistajalla on myös oikeus äänestää tai asettua itse ehdolle osuuskauppavaaleissa. Neljän vuoden välein järjestettävissä vaaleissa valittu edustajisto valvoo asiakasomistajien etuja.   

Lisätietoja: 

Jaana Evesti, asiakkuuspäällikkö, Turun Osuuskauppa, puh. 010 76 44051 

 

Turun Osuuskaupan ruoan verkkokaupan myynti kasvaa edelleen ennätysvuoden 2020 jälkeen. Vuonna 2021 myynti kasvoi 19 prosenttia edellisvuoteen verrattuna, ja 6 % päivittäistavarakaupan kasvusta tuli ruoan verkkokaupasta. Kuluvan vuoden aikana myynti on kasvanut lähes 15 prosentin vauhdilla.

-Kasvu on koronapandemian vauhdittamana ollut viime vuodet hurjaa. Tällä hetkellä kasvu on rauhallisempaa, mutta edelleen vakaata. Ruoan verkkokaupan keräilyn parissa työskentelee Turun Osuuskaupassa päätoimisesti yli 100 henkilöä, toteaa ruoan verkkokaupan kehittämisestä vastaava ryhmäpäällikkö Arttu Parkkinen Turun Osuuskaupasta.

Ruoan verkkokaupan palveluja kehitetään ja laajennetaan koko ajan. Viimeisimpänä avattiin uusi noutopiste Prisma Tampereentielle. Seuraavaksi noutopiste laajentaa S-market Wiklund Herkun palvelutarjontaa.  Myös uusia palvelutapoja kehitetään ja testataan jatkuvasti.

– S-market Majakkarannassa aloitimme viime viikolla kokeilun, jossa ostokset voi noutaa jo tunnin kuluttua tilauksesta. Testaamme tässä pikanoudon mahdollisuutta, Parkkinen jatkaa.

Verkkokaupan asiakaskunta on laaja. Eniten palvelua käyttävät lapsiperheet, mutta asiakaskuntaa löytyy kyllä kaikista asiakassegmenteistä ja ikäluokista.

– Uskomme edelleen verkkokaupan kehittyvän vahvan myönteisesti tulevien vuosien aikana. Myös robottitoimitusvaihtoehtoa selvitetään, jatkaa Parkkinen.

Automatiikka ja robotiikka on tulevaisuutta ruoan verkkokaupassa

Vauhdilla kasvavaan ruoan verkkokaupan suosioon vastataan S-ryhmässä nyt automatiikalla ja robotiikalla. Alueosuuskaupat HOK-Elanto ja Pirkanmaan Osuuskauppa ottavat kaupparyhmän ensimmäiset suuret askeleet ja avaavat automaatioavusteiset ruokaostosten keräilykeskukset. Mittavan hankkeen kumppanina on automaatioteknologian edelläkävijöihin kuuluva Swisslog.

-Seuraamme mielenkiinnolla, miten HOK-Elannon ja Pirkanmaan osuuskaupan automaatiokeskukset valmistuttuaan toimivat ja nopeuttavat verkkokaupan keräilyä. Ruoan verkkokaupan suosio kasvaa lähivuosina erityisesti suurimmissa kaupungeissa ja niitä ympäröivillä alueilla. Tärkeintä on taata asiakkaillemme erinomainen ruoan verkkokaupan palvelu ja kysynnän kasvun myötä tarkastelemme kaikkia vaihtoehtoja lisätä keräilyn tehoa, tarvittaessa myös automaatiota, kertoo ruoan verkkokaupasta vastaava ketjujohtaja Ville Ämmälä Turun Osuuskaupasta.

 

Lisätietoja:

Ville Ämmälä, ketjujohtaja, Turun Osuuskauppa puh. 0107644052

Arttu Parkkinen, ryhmäpäällikkö, Turun Osuuskauppa puh. 0107643864

Emotion-ketjun 41. myymälä Emotion Skanssi avattiin Kauppakeskus Skanssin ensimmäiseen kerrokseen torstaina 6.10. klo 10.

Emotionista saat aina ajankohtaiset uutuudet sekä asiantuntevat vinkit kauneudenhoitoon. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet itselle tai lahjaksi. Emotionista löydät  laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, päivittäiskosmetiikkaa, koruja sekä terveystuotteita.

Katso lisää: https://www.sokos.fi/fi/sokos/myymalat/emotion-skanssi

Millainen nälkä, sellainen lounas! S-market Auranlaaksosta löydät laadukkaat, monipuoliset ja edulliset ratkaisut, kun etsit lounasta tai helppoa, valmista ruokaa arkeen tai illanistujaisiin.

S-market Auranlaakson tarjoilee paikan päällä valmistetut Itsudemon sushit, Picadelin salaattibaarin, Mehustamon tuoremehupuristimen raikkaat mehut ja buffetista löytyvät siivet Siipiweikkojen kastikkeella. Palvelevalta ja herkulliselta ruokatorilta saat mukaasi muun muassa Perniön Kebabin tuotteita.

S-marketin yhteydessä löytyy myös Laakson kuppila, joka tarjoilee maukasta lounasta maanantaista lauantaihin.

Lounaslistat näet S-market Auranlaakson Facebookista!

S-Pankin palvelut keskitetään jatkossa Wiklundille, Prisma Myllyyn ja Itäharjulle. Uusissa palvelupisteissä on useampia asiakaspalvelupaikkoja ja uuden konseptin mukaiset modernit ja viihtyisät tilat. Uudistuksella pystytään turvaamaan parempi asiakaskokemus mm. lyhyempinä jonotusaikoina.

Viimeisimpänä uudistettiin Prisma Itäharjun Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupiste. Palvelupiste on nyt täysin oma ja erillinen tila, jossa on viisi erillistä asiakaspaikkaa.

Tällä hetkellä uudistettuna palvelee Itäharjun lisäksi Wiklundin Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupiste. Prisma Myllyn palvelupiste uudistuu vuodenvaihteessa.

TOK:lla on S-Pankin palvelupisteet lisäksi Loimaalla ja Uudessakaupungissa.

Prisma Länsikeskuksen Asiakasomistaja- ja S-Pankkipiste suljetaan 1.10. alkaen.

Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelupisteiden aukioloajat:

Prisma Mylly ja Itäharju palvelevat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-17.

Wiklundin palvelupiste on auki ma-pe 10-18.

Loimaa palvelee maanantaisin klo 10-18, keskiviikkona vain ajanvarauksella ja perjantaisin 10-16.

Vakka-Suomenkadun palvelupiste on auki tiistaisin ja torstaisin klo 10-17.

 

Suosittelemme varaamaan aikaa, kun haluat henkilökohtaista palvelua jonottamatta:  s-pankki.fi/ajanvaraus.