Bonustele ja voita!

 

BONUSTELE JA VOITA 100 € S-RYHMÄN LAHJAKORTTI – ARVOMME YHDEN LAHJAKORTIN JOKA KUUKAUSI VUONNA 2022

Arvonnan säännöt:

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Turun Osuuskauppa.
  2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajien, jotka asuvat * ) Turun Osuuskaupan toimialueella vuoden 2022  aikana kuukausittain Turun Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, ABC- liikennemyymälöissä, Sokos Wiklundilla, Emotion Myllyssä, Hyvä Olo-hoitoloissa, hotelleissa, ravintoloissa ja kahviloissa tekemät bonusostotapahtumat.
    (*Turun Osuuskaupan toimialueen kunnat: Aura, Kaarina, Kustavi, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa).
  3. Arvonta suoritetaan joka kuukauden ensimmäinen arkipäivä.
  4. Turun Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla. Voittajan etunimi ja asuinkunta julkaistaan Turun Osuuskaupan kotisivuilla, tok.fi.
  5. Turun Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvan arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Turun Osuuskaupan kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Turun Osuuskaupan vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
  6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
  7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
  8. Palkinto: Joka kuukausi yksi 100 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.