Bonustele ja voita!

 

BONUSTELE JA VOITA MAKUMATKA TURKUUN

Arvonnan säännöt:

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Turun Osuuskauppa.
  2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajien, jotka asuvat * ) Turun Osuuskaupan toimialueella 1.-31.8.2021 välisenä aikana Turun Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Food Market Herkussa, ABC- liikennemyymälöissä, Sokos Wiklundilla, Emotion Myllyssä, Hyvä Olo-hoitoloissa, hotelleissa, ravintoloissa ja kahviloissa tekemät bonusostotapahtumat.
    (*Turun Osuuskaupan toimialueen kunnat: Aura, Kaarina, Kustavi, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa).
  3. Arvonta suoritetaan 4.10.2021.
  4. Turun Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla. Voittajan etunimi ja asuinkunta julkaistaan Turun Osuuskaupan omissa viestintäkanavissa (esim. Turun Osuuskaupan Facebookissa).
  5. Turun Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvasta arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Turun Osuuskaupan kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Turun Osuuskaupan vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
  6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
  7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
  8. Palkinto: Majoitus kahdelle aamiaisineen valitsemassasi Turun Sokos Hotellissa; Original Sokos Hotel Wiklund, Original Sokos Hotel Kupittaa tai Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone sekä Turku Food Walk -etukortit, jossa mukana kymmenen ravintolaa ja kahvilaa, joista voit valita viisi mieleistäsi maisteluannosta. Palkinto käytettävä viimeistään 31.12.2021.