Mene Etusivulle
24.5.2018

UUTINEN

Tule tapaamaan keittiömestareitamme!

Turun Osuuskaupan ravintoloiden keittiömestarit jalkautuvat TOK:n Prismoihin sekä Wiklundin ja Stockmannin Herkkuihin perjantaina 25.5.2018 klo 10-17Keittiömestarit antavat palvelutoreilla asiakkaille parhaimpia grillaus- ja ruokavinkkejään ja jakavat suosikkireseptinsä innokkaille kotigrillaajille. Asiakkaat pääsevät myös maistamaan Kulman Keittiön herkkuja, esimerkiksi grillimarinoitua possun ulkofileetä erilaisten kastikkeiden kera. Muista napata parhaimmat herkut mukaan kotiin palvelutorilta.Tervetuloa mukaan!**Mikan ribsit 4:lleValmistusaika 30 min + 15 min grillaus Vaikeusaste: helppo (laktoositon, maidoton, kananmunaton, ei sisällä kalaa tai äyriäisiä, ei sisällä pähkinää)ABC-ravintoloiden palvelupäällikkö Mika Aho vinkkaa grillaamaan kesällä ribsejä. Kypsennä ribsit ennen grillausta keitinliemessä ja valele BBQ-kastikkeella ennen tarjoilua. **n. 2 kg rypsiporsaan kylkiriviäKeitinliemi 3 l vettä ½ dl soijaa 1 dl ruokosokeria 1 dl omenasiiderietikkaa 3 laakerinlehteä 10 mustapippuria 3 valkosipulinkynttä1 prk (2½ dl) Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastikettaKeitä ribsejä hitaasti hauduttaen n. 1½-3 tuntia kunnes luut alkavat irrota lihasta. Anna jäähtyä jääkaapissa liemessään yön yli. Valuta ribsit ja valele kauttaaltaan Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastikkeella. Grillaa suoralla hiilloksella molemmin puolin (valele välillä), kunnes pinta on rapea ja ribsit lämmenneet läpikotaisin.

KATEGORIAT

  • Muut