S-market Pansion uudistus on valmis


26.9.2024

S-market Pansion uudistustyöt ovat valmistuneet. Uuden konseptin mukainen myymälä tarjoaa laajat aukioloajat, pysyvästi edullisen hintatason sekä entistä mukavamman ja sujuvamman kauppareissun.

– Kauppa on uudistettu lattiasta kattoon ja olemme panostaneet asioinnin helppouteen. Neljä portillista itsepalvelukassaa tekevät asioinnista myös nopeaa. Valikoimaa kasvatettiin tuotealueissa, joissa on selkeästi ollut eniten kysyntää. Uutuutena olemme saaneet mukaan Perniön kebabin valmistuotteet. Myös kylmäkalusteemme ovat vaihtuneet energiapiheihin ovellisiin kalusteisiin. Asiakkaiden toiveesta olemme lisäksi tuplanneet piha-alueelta löytyvien pyörätelineiden määrän, ryhmäpäällikkö Liisa Vainikainen kertoo.

– Olemme iloisia, että olemme pystyneet uudistuksen myötä vahvistamaan tarjoamaamme entisestään ja sitä kautta parantamaan myös asiointikokemusta. Haluan kiittää asiakkaitamme ja omaa henkilökuntaamme kärsivällisyydestä uudistuksen aikana. Nyt meillä on hieno ja moderni kauppa, iloitsee marketpäällikkö Yrjö Tervakangas.

S-marketin tutut palvelut, kuten Fölin lippuautomaatti sekä Postin ja Matkahuollon noutolokerikot säilyvät ennallaan.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Liisa Vainikainen, puh. 010 764 4690