Sinä ja Me - Hae meille työkaveriksi!

Kesärekryn hakuaika 2.1.-5.2.2023

Kesätyöhaku kesälle 2023 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille! Haastattelut ovat parhaillaan käynnissä ja ilmoitamme tuloksista viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Hae tästä!

 

 

Viime vuoden kesätyöntekijät kertovat, millä keinoilla onnistut työnhaussa. Lue blogi täältä.

 

Meillä pääset tekemään monipuolista työtä eri vuoroissa ja eri työtehtävien parissa. Töitä on tarjolla toimipaikoissamme ympäri Varsinais-Suomea, aina Turusta Uuteenkaupunkiin, Uudestakaupungista Nauvoon ja Nauvosta Loimaalle. Voit nyt yhden haun kautta ilmaista halukkuutesi työskennellä niissä Turun Osuuskaupan toimipaikoissa, jotka sinua eniten kiinnostavat.

Haasta myös ajatteluasi! Miltä kuulostaisi kesä Nauvon saaristossa tai Uudessakaupungissa? Mikäli olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi ravintola-alan tehtävissä, vilkas kesäsesonki Turun Osuuskaupan ravintoloissa ja kahviloissa on loistava tilaisuus siihen. Kesäsesonki näkyy ja kuuluu myös liikennemyymälöissämme, kun kotimaanmatkailu vilkastuttaa valtateitä – liikennemyymälöissä sinulla on mahdollisuus kehittyä moniosaajana niin kaupan kuin ravintola-alankin työtehtävissä!

 

 

Miten haku etenee?

 

Kun olet jättänyt meille kesätyöhakemuksen, seuraa aktiivisesti sähköpostiasi, sillä kutsu haastattelutilaisuuteemme saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seurailethan myös roskapostiasi, sillä toisinaan viestit saattavat päätyä myös sinne. Haastattelut järjestetään tänä vuonna hybridisti sekä live- että etätoteutuksin, riippuen toimipaikan maantieteellisestä sijainnista johon osoitat kiinnostuksesi. Lisätietoa toteutustavasta löytyy haastattelukutsusta.

Lähetettyäsi hakemuksen saat saapumisilmoituksen sähköpostiisi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Jatkoon päässeille lähetämme haastattelukutsun sähköpostiin. Käsittelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten muistathan seurata sähköpostiasi aktiivisesti, myös roskapostikansiota.

 

 

Miten ja milloin viestimme sinua rekrytointiprosessin aikana?

 

Viestimme hakijoille pääsääntöisesti sähköpostin ja puhelimen välityksellä soittamalla ja tekstiviestillä. Muistathan täyttää yhteystieto- ja muut kysymyskentät huolellisesti, jotta voimme olla sinuun helposti yhteydessä.

Mikäli et etene haastatteluvaiheeseen, pyrimme olemaan sinuun yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Lähetämme kaikki haastattelukutsut sähköpostitse. Mikäli osallistut haastatteluun ja etenet haastattelusta seuraavaan vaiheeseen, toimipaikoistamme ollaan sinuun yhteydessä puhelimitse, yleisimmin 010764- alkuisesta yritysnumerosta. Seurailethan siis puhelintasi. Numeroon on mahdollista soittaa takaisin, mikäli et pääse juuri soittohetkellä vastaamaan puheluun. Mikäli et etene haastatteluvaiheesta jatkoon, viestimme sinua sähköpostitse mahdollisimman pian haastattelusi jälkeen.

 

 

Milloin saat tietää, oletko saanut kesätyöpaikan?

 

Kesätyöntekijöiden rekrytointi etenee useilla toimialoillamme eri tahtiin. Myös yleisen tilanteen kehitys vaikuttaa olennaisesti rekrytointitarpeeseen ja kesätyöntekijöiden määrään. Pyrimme

informoimaan hakijoita mahdollisimman hyvin koko rekryprosessin ajan. Kaikkiin hakijoihin pyrimme olemaan yhteydessä viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

 

 

Mistä saat lisätietoa kesärekrystä?

 

Mikäli jokin Turun Osuuskaupan kesätyöhakuun liittyen vielä mietityttää sinua, voit olla rekrytiimiimme yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tok.rekrytointi@sok.fi

 

 

Voit valmistautua haastatteluun seuraavien vinkkien avulla:

 

Nuoren työnhakijan selviytymisopas

Ensimmäiseen työpaikkaan hakeminen ja työhaastatteluun pääseminen ovat jänniä asioita. Riittää kuitenkin, että haastattelukutsun saatuaan valmistautuu siihen huolellisesti ja tulee paikalle siististi pukeutuneena, omana reippaana itsenään. Kokosimme yhteen viisi vinkkiä, joiden avulla valmistautuminen työhaastatteluun sujuu paremmin.

1. Saapuessasi haastatteluun, kiinnitä huomiota positiiviseen asenteeseen. Reipas tervehtiminen jää haastattelijan mieleen ja antaa hyvän ensivaikutelman.

2. Haastattelutilanteessa hymyile ja katso haastattelijaa silmiin. Anna itsestäsi positiivinen vaikutelma, sellaista ihmistä me haemme myös tiimiimme. Ei haittaa jos sanat menevät sekaisin. Tärkeintä on, että uskaltaa yrittää. Kuuntele ja uskalla kysyä, mikäli jokin askarruttaa.

3. Meillä töissä oleminen on kuin olisit osa isoa joukkuetta. Joukkueeseemme kuuluu monenlaisia ihmisiä ja jokaisella on siinä omat vahvuutensa. Tuo esiin halusi ja kykysi toimia osana joukkuetta, se on iso plussa. Uudet vahvistukset tuovat aina oman arvokkaan lisänsä tiimiin.

4. Muista huolehtia itsestäsi. Nuku riittävästi ja syö hyvin ennen haastatteluun saapumista. Terveet elämäntavat näkyvät ulospäin ja edesauttavat myös fyysisessä työssä jaksamista. Kun itsellä on hyvä olo, näkyy se positiivisesti myös työpaikalla.

5. Näytä halusi oppia, kasvaa ja kehittyä meillä. Aiemmalla kokemuksella tai koulutuksella ei ole väliä, riittää että asenne on oikea. Kun kesätyön hoitaa hyvin, on suuri mahdollisuus työllistyä meille jatkossakin. Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja, joten mahdollisuuksia on edetä vaikka mihin.

 

Toivotamme onnea työhakuun!

 

Turun Osuuskaupan rekrytiimi