Sinä ja Me - Hae meille työkaveriksi!

Vuoden 2022 kesätyöhaku on päättynyt

 

 

Kesätyöhaku kesälle 2022 on päättynyt. Kiitos kaikille yli 3000 hakijalle. Käsittelemme hakemuksia parhaillaan ja tulemme haastattelemaan kaikki hakijat.

 

1.Hae meille kesätöihin 6.2. mennessä!

Tule kesäksi meille töihin esimerkiksi myyjän, kokin, tarjoilijan, kahvila- tai liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin osaksi mahtavaa ja moninaista porukkaamme. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä eri vuoroissa ja eri työtehtävien parissa.  Töitä on tarjolla toimipaikoissamme ympäri Varinais-Suomea, aina Uudestakaupungista Nauvoon ja Nauvosta Loimaalle. Voit nyt yhden haun kautta ilmaista halukkuutesi työskennellä niissä Turun Osuuskaupan toimipaikoissa, jotka sinua eniten kiinnostavat. Kutsumme haastatteluihin jokaisen hakijan! Hakijan tulee olla töiden alkaessa täyttänyt 15 vuotta.

 

Haasta myös ajatteluasi! Miltä kuulostaisi kesä Nauvon saaristossa tai Uudessakaupungissa? Mikäli olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi ravintola-alan tehtävissä, vilkas kesäsesonki Turun Osuuskaupan ravintoloissa ja kahviloissa on loistava tilaisuus siihen. Kesäsesonki näkyy ja kuuluu myös liikennemyymälöissämme, kun kotimaanmatkailu vilkastuttaa valtateitä – liikennemyymälöissä sinulla on mahdollisuus kehittyä moniosaajana niin kaupan kuin ravintola-alankin työtehtävissä!

 

Hae kesätöitä täältä.

2. Valmistaudu ja saavu haastatteluun

Kun olet jättänyt meille kesätyöhakemuksen, seuraa aktiivisesti sähköpostiasi, sillä kutsu haastattelutilaisuuteemme saapuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seurailethan myös roskapostiasi, sillä toisinaan viestit saattavat päätyä myös sinne.

 

Haastattelut järjestetään Speed Date-tourina Varsinais-Suomen alueella. Kun saat tiedon haastattelupaikasta ja ajasta, saavu haastatteluun ajallaan, mutta kuitenkin vain hieman ennen sovittua ajankohtaa, jotta vältämme ylimääräisen tungoksen haastattelutiloissa.

 

Järjestämme haastatteluja yhdessä toimipaikkojen päälliköiden kanssa. Yksilöhaastattelut kestävät noin 5–10 minuuttia.

 

Voit valmistautua haastatteluun seuraavien vinkkien avulla:

 

Nuoren työnhakijan selviytymisopas

Ensimmäiseen työpaikkaan hakeminen ja työhaastatteluun pääseminen ovat jänniä asioita. Riittää kuitenkin, että haastattelukutsun saatuaan valmistautuu siihen huolellisesti ja tulee paikalle siististi pukeutuneena, omana reippaana itsenään. Kokosimme yhteen viisi vinkkiä, joiden avulla valmistautuminen työhaastatteluun sujuu paremmin.

1. Saapuessasi haastatteluun, kiinnitä huomiota positiiviseen asenteeseen. Reipas tervehtiminen jää haastattelijan mieleen ja antaa hyvän ensivaikutelman.

2. Haastattelutilanteessa hymyile ja katso haastattelijaa silmiin. Anna itsestäsi positiivinen vaikutelma, sellaista ihmistä me haemme myös tiimiimme. Ei haittaa jos sanat menevät sekaisin. Tärkeintä on, että uskaltaa yrittää. Kuuntele ja uskalla kysyä, mikäli jokin askarruttaa.

3. Meillä töissä oleminen on kuin olisit osa isoa joukkuetta. Joukkueeseemme kuuluu monenlaisia ihmisiä ja jokaisella on siinä omat vahvuutensa. Tuo esiin halusi ja kykysi toimia osana joukkuetta, se on iso plussa. Uudet vahvistukset tuovat aina oman arvokkaan lisänsä tiimiin.

4. Muista huolehtia itsestäsi. Nuku riittävästi ja syö hyvin ennen haastatteluun saapumista. Terveet elämäntavat näkyvät ulospäin ja edesauttavat myös fyysisessä työssä jaksamista. Kun itsellä on hyvä olo, näkyy se positiivisesti myös työpaikalla.

5. Näytä halusi oppia, kasvaa ja kehittyä meillä. Aiemmalla kokemuksella tai koulutuksella ei ole väliä, riittää että asenne on oikea. Kun kesätyön hoitaa hyvin, on suuri mahdollisuus työllistyä meille jatkossakin. Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja, joten mahdollisuuksia on edetä vaikka mihin.

 

3. Hakuprosessin eteneminen

Tässä vaiheessa hakuprosessia olet tehnyt suuren työn – kiitä itseäsi siitä, ja jää seurailemaan aktiivisesti puhelintasi ja sähköpostiasi, sillä tiedotamme sinua rekrytointiprosessin etenemisestä niiden välityksellä. Seurailethan jälleen myös roskapostiasi, mikäli viesti ajautuisi sinne. Puhelimitse tavoittelemme sinua numerosta, jonka tunnistat alkupäätteestä 010 764-.

 

Toivotamme onnea kesätyöhakuun!

 

Turun Osuuskaupan rekrytiimi

 

TOK Kesärekry 2022 27.12.21-6.2.22