Sinä ja Me - Hae meille työkaveriksi!

Joulurekry hakuaika 13.9.-2.10.

 

Joulusesonki lähestyy ja etsimme nyt asiakaspalvelijoita avuksemme vilkkaaseen joulukauppaan Turun Osuuskaupan market-, ravintola- sekä tavaratalokauppaan. Haemme toimipaikkoihimme myyjiä, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä, kokkeja, saliapulaisia ja Hesburger-työntekijöitä. Työt sijoittuvat eripituisina määräaikaisuuksina ajanjaksolle lokakuu-tammikuu ja työtä on 5 tuntia viikossa. Haku on käynnissä 13.9.-2.10.2022. Haastettelemme hakijoita hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille jo pian!

 

HAE TÄSTÄ.

 

Kun olet jättänyt meille hakemuksesi, seuraa sähköpostiasi, johon tiedotamme sinua rekrytointiprosessin etenemisestä. Seurailethan myös roskapostiasi, sillä toisinaan viestit saattavat päätyä myös sinne. Puhelimitse tavoittelemme sinua numerosta, jonka tunnistat alkupäätteestä 010 764-.

Mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää työskentelystä joulusesongissa meillä Turun Osuuskaupassa, HR-asiantuntija Jenna Pajulo kertoo sinulle mielellään lisää. Jennan tavoitat parhaiten arkisin klo 10-14 numerosta 0107644018.

 

 

Voit valmistautua haastatteluun seuraavien vinkkien avulla:

 

Nuoren työnhakijan selviytymisopas

Ensimmäiseen työpaikkaan hakeminen ja työhaastatteluun pääseminen ovat jänniä asioita. Riittää kuitenkin, että haastattelukutsun saatuaan valmistautuu siihen huolellisesti ja tulee paikalle siististi pukeutuneena, omana reippaana itsenään. Kokosimme yhteen viisi vinkkiä, joiden avulla valmistautuminen työhaastatteluun sujuu paremmin.

1. Saapuessasi haastatteluun, kiinnitä huomiota positiiviseen asenteeseen. Reipas tervehtiminen jää haastattelijan mieleen ja antaa hyvän ensivaikutelman.

2. Haastattelutilanteessa hymyile ja katso haastattelijaa silmiin. Anna itsestäsi positiivinen vaikutelma, sellaista ihmistä me haemme myös tiimiimme. Ei haittaa jos sanat menevät sekaisin. Tärkeintä on, että uskaltaa yrittää. Kuuntele ja uskalla kysyä, mikäli jokin askarruttaa.

3. Meillä töissä oleminen on kuin olisit osa isoa joukkuetta. Joukkueeseemme kuuluu monenlaisia ihmisiä ja jokaisella on siinä omat vahvuutensa. Tuo esiin halusi ja kykysi toimia osana joukkuetta, se on iso plussa. Uudet vahvistukset tuovat aina oman arvokkaan lisänsä tiimiin.

4. Muista huolehtia itsestäsi. Nuku riittävästi ja syö hyvin ennen haastatteluun saapumista. Terveet elämäntavat näkyvät ulospäin ja edesauttavat myös fyysisessä työssä jaksamista. Kun itsellä on hyvä olo, näkyy se positiivisesti myös työpaikalla.

5. Näytä halusi oppia, kasvaa ja kehittyä meillä. Aiemmalla kokemuksella tai koulutuksella ei ole väliä, riittää että asenne on oikea. Kun kesätyön hoitaa hyvin, on suuri mahdollisuus työllistyä meille jatkossakin. Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työpaikkoja, joten mahdollisuuksia on edetä vaikka mihin.

 

3. Hakuprosessin eteneminen

Tässä vaiheessa hakuprosessia olet tehnyt suuren työn – kiitä itseäsi siitä, ja jää seurailemaan aktiivisesti puhelintasi ja sähköpostiasi, sillä tiedotamme sinua rekrytointiprosessin etenemisestä niiden välityksellä. Seurailethan jälleen myös roskapostiasi, mikäli viesti ajautuisi sinne. Puhelimitse tavoittelemme sinua numerosta, jonka tunnistat alkupäätteestä 010 764-.

 

Toivotamme onnea työhakuun!

 

Turun Osuuskaupan rekrytiimi